• امروز : شنبه - ۱۷ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : 18 - جماد أول - 1447
  • برابر با : Saturday - 8 November - 2025
کل پست ها: 75567اخبار امروز : 12
0

تاکید دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه به برخورد با کشت گیاهان ممنوعه

  • کد خبر : 117865
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
تاکید دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه به برخورد با کشت گیاهان ممنوعه
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با سردار سپهری فرمانده مرزبانی، معاون هماهنگ کننده انتظامی و رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه دیدار کرد.

کرمانشاه – نادر فخری دبیرکل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه در این دیدار با گرامیداشت یاد و نام شهدای والامقام بویژه شهدای معظم مرزبانی از جهاد رزمندگان مرزبانی استان در حراست و صیانت از مرزهای استان  قدردانی کرد.

نادر فخری از عملکرد مطلوب مرزبانی استان در بحث کشفیات مواد مخدر در مرزهای استان و پیشگیری از کشت گیاهان ممنوعه پایه مخدر و امحاء گیاهان مخدر در مناطق مرزی استان تقدیر کرد.

در ادامه سردار سپهری فرمانده مرزبانی استان با تجلیل از تلاش ها و حمایت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، بر عزم جدی  دلاور مردان مرزبانی استان کرمانشاه در مبارزه بی امان با مواد مخدر بویژه جلوگیری از کشت گیاهان ممنوعه در حوزه مرزهای استان تاکید کرد.

در این دیدارها، نادر فخری  با اشاره به ممنوعیت کشت گیاهان ممنوعه در سطح استان کرمانشاه مطالبی را  در خصوص نحوه پیشگیری و مقابله با کشت گیاهان ممنوعه توسط دستگاههای متولی امر مبارزه با مواد مخدر استان به ویژه نیروی انتظامی استان بیان کرد .

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر  در ادامه با حضور در دفتر رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان انتصاب سرهنگ اقبال کرمی را هم به ایشان تبریک گفت .

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=117865

برچسب ها