فرمانده انتظامي لرستان از دستگيري ۲ سوداگرمرگ و كشف ۱۹ کيلو و ۶۵۰ گرم ترياک در شهرستان دورود خبرداد.
فرمانده انتظامی البرز از جمع آوری ۱۳ هزار و ۹۴۴ معتاد متجاهر طی سال جاری در این استان خبرداد و گفت : این افراد به مراکز بازپروری انتقال یافتند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: در عملیات مأموران این پلیس، ۳ قاچاقچی مواد افیونی دستگیر و مقدار ۶۱ کیلو تریاک از ۲ خودرو متهمان کشف شد.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از کشف یک تن مواد مخدر و دستگیری ۱۱ هزار و ۳۶۱ قاچاقچی در شهر تهران خبر داد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر آذربایجانشرقی گفت: انتظار داریم که اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر در مجلس تسریع شود و با توجه به اینکه بهصورت دو فوریتی در صحن علنی واصل شد، انتظار بود تدبیر بهتری در این خصوص صورت بگیرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان، ضمن تاکید بر لزوم توجه بیشتر به پیشگیری و افزایش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: هرچقدر سطح آگاهی عمومی در زمینه مواد مخدر، عوارض آن و راههای پیشگیری از اعتیاد بالا باشد توفیقات حاصله در مصون سازی اجتماع بیشتر خواهد شد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار استان کردستان مهم ترین حوزه مبارزه با مواد مخدر را «فرهنگی و پیشگیری» دانست و گفت: هر چقدر در این حوزه موفق تر عمل کنیم، قطعا در آینده نیز موفق خواهیم شد، همچنین باید این حوزه را فرد محور کرد به نحوی که هر کسی در برابر این آسیب اجتماعی مراقب خود باشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان بر ضرورت ایمن سازی اطراف محیط های آموزشی به منظور پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد.
رئیس بهزیستی شهریار گفت: ریشه اصلی آسیب های اجتماعی و کودک آزاری در شهرستان شهریار اعتیاد والدین و اختلافات خانوادگی است.
با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان محلی هشترود، اولین مرکز ترک اعتیاد در این شهرستان به بهرهبرداری رسید.