نخستین گردهمایی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستانهای تابعه استان، با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و جانشین رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برگزار شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه از کشف بیش از ۴۳ کیلوگرم ماده مخدر تریاک خبر داد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه از ارتقای جایگاه شوراهای شهرستانی مبارزه با مواد مخدر خبر داد و گفت: با تغییرات جدید ساختاری، این شوراها از وضعیت فرعی خارج شده و به عنوان شوراهای اصلی با اختیارات اجرایی بیشتر فعالیت خواهند کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از دستگیری پنج توزیعکننده مواد مخدر و کشف بیش از ۱۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر از آنها خبر داد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از کشف بیش از ۵ کیلوگرم تریاک، خبر داد.
در دیدار دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد کرمانشاه با فرماندار کنگاور، راهکارهای تقویت همکاریهای بین بخشی و اجرای برنامههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نماینده رییس جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در حکمی، فرماندار شهرستان کرمانشاه را به عنوان رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان منصوب کرد.
تعدادی از اعضاء شورای شهر کرمانشاه با دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان دیدار کردند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از کشف ۶۱ هزار و ۹۶۰ حبه قرص غیرمجاز در شهر کرمانشاه خبر داد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به نقش سازمانهای مردم نهاد در کنترل آسیبهای اجتماعی، گفت: باید مسیر برای فعالیت تشکلهای مردمی هموارتر شود و حمایت عملی از آنها صورت گیرد.