• امروز : چهارشنبه - ۲۵ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : 4 - ربيع ثاني - 1448
  • برابر با : Wednesday - 16 September - 2026
کل پست ها: 78766اخبار امروز : 6
0

دستگیری عامل خرده فروش مواد مخدر در جویبار

  • کد خبر : 129873
  • ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۸
دستگیری عامل خرده فروش مواد مخدر در جویبار
فرمانده انتظامی شهرستان جویبار از کشف و ضبط مواد مخدر، قرص‌های روان‌گردان و کالا‌های قاچاق در جریان یک عملیات هوشمندانه پلیس در این شهرستان خبر داد.

مازندران – سرهنگ عبدالله اکبری از کشف و ضبط مواد مخدر، قرص‌های روان‌گردان و کالا‌های قاچاق در جریان یک عملیات هوشمندانه پلیس در آن شهرستان خبر داد.

فرمانده انتظامی شهرستان جویبار اظهار داشت: در پی عملیات مشترک و هماهنگ پلیس آگاهی و پلیس پیشگیری و عملیات شهرستان، متهمی در رابطه با نگهداری و توزیع مواد مخدر و کالای قاچاق بازداشت شد.

وی با ارائه جزئیات این عملیات افزود: در جریان این اقدام، ۲۰ گرم تریاک، ۲۰ هزار نخ سیگار قاچاق، ۳ هزار عدد قرص  قاچاق، ۲۰۰۰ عدد قرص متادون، مقادیر زیادی تنباکوی قاچاق و ترازو‌های وزن‌کننده مواد مخدر از محل کشف گردید.

اکبری همچنین تصریح کرد: در ادامه این عملیات، خودروی مورد استفاده متهم توقیف و واحد صنفی وی نیز به دلیل فعالیت در زمینه توزیع مواد غیرقانونی و کالای قاچاق، پلمپ شد.

فرمانده انتظامی جویبار با تاکید بر تداوم عملیات‌های ضربتی جهت مقابله با عوامل اخلال در سلامت و امنیت جامعه، خاطرنشان کرد که تمامی اقدامات قانونی با هماهنگی و نظارت دادستان  این شهرستان در حال انجام است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=129873

برچسب ها