• امروز : جمعه - ۱۱ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - ربيع ثاني - 1447
  • برابر با : Friday - 3 October - 2025
کل پست ها: 75111اخبار امروز : 0
0

اقدامات فرهنگی در حوزه پیشگیری از اعتیاد باید با شیوه های خلاق در ذهن جامعه درونی شوند 

  • کد خبر : 115794
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
اقدامات فرهنگی در حوزه پیشگیری از اعتیاد باید با شیوه های خلاق در ذهن جامعه درونی شوند 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گفت: اقدامات فرهنگی در حوزه پیشگیری از اعتیاد باید با شیوه های خلاق و الگوهای اثربخش در ذهن جامعه درونی شوند و در تصمیم گیری مربوط به تخصیص اعتبارات فرهنگی و تقویت نظام سلامت پشتیبانی از پروژه های این حوزه باید در اولویت ویژه قرار گیرد.

ایلام- دکتر صباح عباسی در جلسه کمیته فرهنگی پیشگیری استان که به ریاست وی و با حضور اعضاء کمیته در سالن جلسات شهید رضایی فر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برگزار شد، با اشاره به اهمیت نقش اعضای کمیته در برجسته‌سازی موضوع آسیب‌های اجتماعی و توجه به اولویت صیانت از سلامت عمومی و فرهنگی جامعه بیان داشت: اقدامات فرهنگی در حوزه پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر بایستی با شیوه های خلاق و الگوهای اثربخش در ذهن جامعه درونی شوند و پشتیبانی از پروژه های این حوزه نیز باید در تصمیم گیری مربوط به تخصیص اعتبارات فرهنگی و تقویت نظام سلامت در اولویت ویژه قرار گیرد.

سرهنگ عالی پور معاون فرهنگی اجتماعی نیروی انتظامی استان نیز با اشاره به رشد روز افزون گونه های مواد مخدر و تبلیغات هایی که برای انحراف نوجوانان و جوانان در جهت ایجاد گرایش به مواد مخدر فضای مجازی انجام می گیرد، بیان داشت: در حوزه پیشگیری از اعتیاد نیازمند اولویت دهی ویژه به تولید برنامه های خلاق و پیشگیرانه هستیم.

وی با تأکید بر این نکته که فعالیت ها بایستی هدفمند باشد بهره گیری از روش های نوین آموزشی و به روز رسانی دانش مشاوران را گام های موثری در جهت ارتقاء اطلاعات خانواده ها دانست.

نماینده اداره کل تبلغات اسلامی استان با اشاره به فعالیت ۱۰۵ هیئت مذهبی در استان و طلاب  فعال در طرح امین بیان داشت: می توان از ظرفیت مبلغین و هیئت های مذهبی در جهت پیشگیری از اعتیاد استفاده کرد.

نماینده اداره کل ورزش و جوانان استان نیز با اشاره به فعال بودن هیئت های ورزشی استان از برگزاری پویش و برنامه پیاده روی خانوادگی با شعار ورزش دشمن اعتیاد و سلامتی ویژه خانواده ها خبر داد .

نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ارائه گزارش از عملکرد در حوزه فرهنگ و هنر به مشارکت حداکثری و اثر گذار کلیه دستگاه ها در نمایشگاه یاریگران زندگی اشاره و از آمادگی آن دستگاه برای اجرای برنامه های مشترک هنری، برگزاری نمایشگاه با موضوع پیشگیری از اعتیاد خبر داد.

معاون پیشگیری از آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش استان از اجرای برنامه های یاریگران زندگی دانش آموزان و برنامه های مهارت زندگی در ۷۲ مدرسه استان خبر داد.

وی افزود: به گونه ای برنامه ریزی شده است که در سال تحصیلی جدید کلیه دانش آموزان مقطع متوسطه در طرحهای پیشگیری از اعتیاد شرکت کنند.

نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه ایلام و آزاد استان نیز از برنامه های اطلاع رسانی آن دانشگاهها برای دانشجویان جدید الورود و خانواده های آنان و برگزاری نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد با همکاری سایر دستگاه های استانی خبر دادند .

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=115794

برچسب ها