دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام گفت: ترویج خلاق و نافذ آموزه های دینی و اخلاقی در طرح های توانمند سازی اجتماعی محله محور مقبولیت و همراهی اجتماعی زیادی به دنبال دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام گفت: توانمندی علمی و نشاط جوانی دانشجویان منبع ارزشمندی برای گفتمانسازی و پویشهای علمی و اجتماعی در کاهش اعتیاد است.
فرمانده انتظامی شهرستان دهلران از دستگیری سه خردهفروش مواد مخدر با ۱۰۰ بسته انواع مواد مخدر آماده فروش در این شهرستان خبر داد.
فرمانده انتظامی استان از بازداشت 300 قاچاقچی، خردهفروش و معتاد متجاهر در ایلام خبر داد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام گفت: مجمع خیرین یاریگران زندگی تلفیقی از خیر معنوی و مسئولیت اجتماعی است.
فرمانده انتظامی شهرستان دهلران گفت: در اجرای طرح «آرامش در شهر» با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، ۲۰۰ بسته مواد مخدر کشف، ۲۸ متهم شامل خردهفروش، راننده مصرفکننده و معتاد متجاهر دستگیر و چند واحد مرتبط با خرید و فروش مواد پلمب شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام به مناسبت هفته فراجا با سردار سلمانی فرمانده انتظامی استان دیدار کرد و گفت: امنیت مردم، پایه و راهبرد اساسی در تقویت سرمایه اجتماعی، جذب حداکثری مشارکت همگانی و برخورداری از جامعه امن است.
جانشین فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: در عملیات هوشمندانه مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر، یک کیلوگرم هروئین جاسازشده در خودروی سواری پراید کشف و قاچاقچی آن دستگیر شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام گفت: اولویت سنجی و تصمیم گیری در مدیریت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید بر پایه پژوهش های کاربردی و رهیافت های علمی باشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام گفت: کلام دینی می تواند بسیج اجتماعی فراگیری برای جذب کمک ها در تقویت پیشگیری و درمان اعتیاد ایجاد کند.