• امروز : چهارشنبه - ۵ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 27 August - 2025
کل پست ها: 74643اخبار امروز : 17
0

زنگ خطر گرایش نوجوانان به موادمخدر بویژه گل

  • کد خبر : 114310
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۸:۱۹
زنگ خطر گرایش نوجوانان به موادمخدر بویژه گل
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در جمع خانواده های کیشوند در «شهرک مسکونی رز» گفت: گرایش نوجوانان به موادمخدر بویژه مواد صنعتی و گل، زنگ خطری برای خانواده‌ها است که باید توجه بیشتری به فرزندان داشته باشند.

کیش- «سید مرتضی اولادعلی» در این مراسم که بمناسبت سالروز شهادت امام رضا علیه السلام در مسجد امام موسی کاظم (ع) کیش برگزار شد، با بیان این مطلب تصریح کرد: باورهای غلط و تبلیغات دروغین، برخی نوجوانان را در گرداب اعتیاد گرفتار کرد.

وی با بیان اینکه آمار گرایش جوانان و نوجوانان در سال های اخیر به موادمخدر افزایش داشته، افزود: اگر خانواده‌ای درگیر معضل موادمخدر شود، رهایی از آن، کار طاقت‌فرسایی است، لذا تلاش در جهت پیشگیری از اعتیاد فرزندان، یک هنر و جهاد عظیم است.

«اولادعلی» تبلیغات دروغین در فضای مجازی را علت مهم گسترش مصرف برخی موادمخدر مثل گل را در بین نوجوانان دانست و خاطرنشان ساخت: اگر والدین و کاربران فضای مجازی سطح آگاهی و اطلاعات خود را در این حوزه‌ها افزایش دهند می‌توانند مانع بزرگی از سوء‌استفاده‌ها، فریب ها و سودجویی ها در این خصوص شوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در خاتمه بیان کرد: امنیت در اینترنت موضوعی مهم و حیاتی است و عدم رعایت نکات امنیتی لازم در فضای مجازی، خطرات و آسیب‌های جبران ناپذیری را به دنبال دارد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=114310

برچسب ها