• امروز : چهارشنبه - ۲۹ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 26 - صفر - 1447
  • برابر با : Wednesday - 20 August - 2025
کل پست ها: 74559اخبار امروز : 24
0
دکتر صباح عباسی:

سرمایه‌گذاری در سلامت منابع انسانی، کلید توسعه پایدار و پیشگیری از آسیب‌ها و جرائم است

  • کد خبر : 113978
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۸:۳۵
سرمایه‌گذاری در سلامت منابع انسانی، کلید توسعه پایدار و پیشگیری از آسیب‌ها و جرائم است

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام، سرمایه‌گذاری در حفظ سلامت منابع انسانی را به‌مثابه درک صحیح توسعه خواند که محوری‌ترین هدف آن پیشگیری از جرائم، کاهش آسیب‌های فردی و اجتماعی، از جمله اعتیاد است.

ایلام- دکتر صباح‌ عباسی در جلسه شورای هماهنگی شهرستان چرداول بر ضرورت حضور فعالانه همه دستگاههای عضو شورا در زمینه سازی و پیگیری برنامه ها و طرح های ابلاغی تأکید کرد.

وی با مهم بر شمردن حضور اعضای اصلی در جلسات شورا برای تسهیل تصمیم گیری کاربردی و عمل گرایانه بیان داشت: ترکیب اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مداد مخدر ظرفیتی مفید برای تضارب آرا و رویکردهای چندرشته ای در پاسخ به آسیب های اجتماعی و طرح ریزی خردمندانه برای پیشگیری ، مقابله و درمان اعتیاد است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام با اشاره به تعریف گسترده ای که از مفهوم سلامت فردی و اجتماعی وجود دارد، سرمایه گذاری در حفاظت از سلامت منابع انسانی کشور را مصداق درک صحیح توسعه دانست که نقطه ثقل آن اهتمام در پیشگیری از جرائم و کاهش آسیب های فردی و اجتماعی نظیر اعتیاد و توجه نمودن به حیات سالم شهروندان در نظام تصمیم گیری های مدیریتی است. 

در این جلسه گراوند فرماندار شهرستان چرداول ضمن مرور نتایج مصوبات جلسات قبلی شورا ، بر ضرورت راه اندازی مرکز اقامتی ماده ۱۵ تأکید کرد و از  دستگاهها و ادارات فرهنگی شهرستان خواست فعالیت آگاهسازی و مهارت آموزی خانواده ها و فرزندان را در پیشگیری از اعتیاد توسعه دهند.

وی همچنین با پر اهمیت دانستن ترویج فعالیت های ورزشی و نشاط اجتماعی در ارتقای سلامت ، ترویج ورزش همگانی را فرصتی مهم برای نیل به اهداف پیشگیرانه در اعتیاد و آسیب های اجتماعی معرفی کرد.

در پایان جلسه پس از جمع بندی نظرات و پیشنهادات، مصوباتی برای تقویت برنامه های پیشگیرانه، طرح های مقابله ای با مواد مخدر و بازتوانی افراد مبتلا به اعتیاد منعقد شد. 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=113978

برچسب ها