• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 14
4

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر خراسان جنوبي: ۴۵ مركز مجاز درمان اعتياد در استان خراسان جنوبي مشغول انجام فعاليت هستند

  • کد خبر : 936
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۲

  دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي از فعاليت ۴۵ مرکز درمان اعتياد در استان خبر داد.   به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر؛ علي‌محمد گلستاني‌فرد با اعلام خبر فوق ادامه داد: اين مراکز شامل ۳۴ مرکز سرپايي درمان اعتياد، ۵ مرکز گذري سلامت، يک مرکز سرپناه شبانه، چهار کمپ درماني يا […]


 
دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي از فعاليت ۴۵ مرکز درمان اعتياد در استان خبر داد. 
 
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر؛ علي‌محمد گلستاني‌فرد با اعلام خبر فوق ادامه داد: اين مراکز شامل ۳۴ مرکز سرپايي درمان اعتياد، ۵ مرکز گذري سلامت، يک مرکز سرپناه شبانه، چهار کمپ درماني يا مرکز اقامتي ميان مدت گروه‌هاي همتا و يک مرکز درمان ماده ۱۶ مي‌باشند كه در حال حاضر تمامي آنان فعال هستند. 

وي تعداد افراد تحت درمان و مراجعه کننده به اين مراکز را در سطح استان بيش از ۹ هزار نفر عنوان و اضافه كرد: بدليل اينکه قريب به ۹۷ درصد افراد جامعه سالم بوده اما در معرض خطر اعتياد مي‌باشند براي مهار اعتياد، اعتباراتي جهت اقدامات فرهنگي و پيشگيرانه اختصاص يافته است. 
 
دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اعتبار تخصيص يافته در حوزه فرهنگي و پيشگيري از اعتياد را در استان مبلغ ۱۲۳ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان ذکر کرد و گفت: اين ميزان اعتبار تاکنون به ادارات آموزش و پرورش، بهزيستي، دانشگاه بيرجند، دانشگاه صنعتي، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و صداوسيماي استان اختصاص يافته است تا براساس برنامه و در راستاي سند جامع اقدام نمايند.
 
گلستاني فرد اعتبار تخصيص يافته به حوزه درمان معتادين را بيش از ۳۶۱ ميليون تومان اعلام و تصريح کرد: اين ميزان اعتبار طي دو مرحله به ميزان ۱۷۳ ميليون تومان به دانشگاه علوم پزشکي و ۱۸۸ ميليون تومان به بهزيستي اختصاص يافته است.
 
دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي از فعاليت ۴۵ مرکز درمان اعتياد در استان خبر داد و افزود: مجوز ۱۲ مرکز درماني دولتي و ۳۳ مرکز خصوصي از سوي بهزيستي يا دانشگاه علوم پزشکي صادر شده است.
 
ارائه عملكرد دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر خراسان جنوبي
رئيس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با بيان عملكرد دبيرخانه شورا در ده ماهه اول سال ۹۱ گفت: در اين مدت ۹ جلسه شوراي هماهنگي استان، ۸ جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري،۷ جلسه كميته درمان و حمايت هاي اجتماعي،۷ جلسه كميته مقابله با عرضه شورا،۷ جلسه كميته حقوقي و قضايي شورا،۴ جلسه كميته توسعه سازمانهاي مردم نهاد و يك جلسه كميته ساماندهي مراكز غير مجاز و متخلف برگزار شده است.
 
منصور صباغ‌گل ادامه داد: همچنين در حوزه اموال متهمين ناشي از حمل مواد مخدر در سال ۹۱ نيز با برگزاري۴ مزايده تعداد ۲۷۲ خودرو به فروش رفته كه  بالغ بر ۱۸ ميليارد ريال به خزانه واريز شده است. 
 
وي گفت: تعداد ۱۱۳ دستگاه خودرو مربوط به مزايده اخير بوده كه برندگان مزايده مشخص شده و در حال تحويل خودروها و انتقال سند هستيم.
 
رئيس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اقدامات صورت گرفته در حوزه فرهنگي و پیشگیري را تربيت ۱۵۰ كارشناس متخصص در سال ۹۰ و ۹۱ در سه سطح (مقدماتي – مياني – تكميلي)، توزيع نشريه‌هاي پيشگيري نوين براي دانش آموزان – دانشجويان – اساتيد – مربيان و مشاوران مدارس و محيط‌هاي كار، تهيه و تدوين سند جامع پيشگيري اوليه از اعتياد (برش استاني) برشمرد و ادامه داد: آموزش به روحانيون و ائمه جماعات جهت آموزش خانواده‌ها و اطلاع رساني به مردم و آموزش دانشجويان جديد الورود در استان و شناخت عوارض مواد مخدر به آنان در كارگاه‌هاي آموزشي از ديگر اقدامات حوزه فرهنگي و پيشگيري شورا مي‌باشد.
 
وي همچنين برگزاري چندين كارگاه آموزشي در راستاي مواد مخدر و شناخت عوارض آن براي والدين دانش آموزان،  برگزاري چندين كارگاه آموزشي در راستاي معرفي مواد مخدر و شناخت عوارض آن براي مربيان و مديران و مشاوران مدارس، تحت پوشش قرار دادن چندين محله آسيب خيز در استان توسط بهزيستي در راستاي برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري، استفاده از توان و امكانات صدا و سيما در اطلاع رساني به مردم در راستاي اقدامات فرهنگي و پيشگيري و برگزاري جشنواره دانش آموزي نوجوان سالم در استان توسط آموزش و پرورش استان با همكاري دبيرخانه شورا را از ديگر اقدامات فرهنگي پيشگيري كه دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر به انجام رسانيده است ذكر كرد.

منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر۹۱/۱۱۲۹
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=936

برچسب ها