• امروز : یکشنبه - ۱۵ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1448
  • برابر با : Sunday - 6 September - 2026
کل پست ها: 78750اخبار امروز : 0
0

توسعه خدمات درمان و کاهش آسیب اعتیاد در فارس

  • کد خبر : 129719
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۶
توسعه خدمات درمان و کاهش آسیب اعتیاد در فارس
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس، از ارائه خدمات درمانی و کاهش آسیب به هزاران نفر در مراکز تحت نظارت بهزیستی استان طی سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد و بر ضرورت تقویت خدمات درمانی، بازتوانی و حمایت‌های پس از درمان تأکید کرد.

فارس ـ ارسطو ترکمان‌منش با تشریح عملکرد سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ اداره‌کل بهزیستی استان فارس اظهار داشت: توسعه دسترسی به خدمات درمان اعتیاد و کاهش آسیب، در کنار اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای، از محورهای مهم برنامه‌های استان برای کاهش پیامدهای فردی و اجتماعی اعتیاد است.

وی افزود: در سه‌ماهه نخست سال جاری، در حوزه مراکز مجاز درمان اعتیاد موضوع ماده ۱۵ قانون مبارزه با مواد مخدر، تعداد ۷۲ مرکز درمان اقامتی میان‌مدت و ۳ مرکز درمان اقامتی بلندمدت اجتماع‌درمان‌مدار (TC) در استان فعال بوده‌اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس ادامه داد: در این مدت ۶ هزار و ۲ نفر در مراکز درمان اقامتی میان‌مدت و ۲۰۳ نفر در مراکز اقامتی بلندمدت اجتماع‌درمان‌مدار پذیرش و از خدمات درمانی و توانمندسازی بهره‌مند شده‌اند.

ترکمان‌منش با اشاره به اهمیت خدمات کاهش آسیب نیز گفت: در سه‌ماهه نخست سال، شبکه خدمات کاهش آسیب ماده ۱۵ شامل یک مرکز سیار، یک سرپناه شبانه، سه مرکز گذری-سرپناه شبانه، چهار واحد سیار Conex و ۹ تیم سیار Outreach بوده است که در مجموع ۲ هزار و ۴۲۵ نفر از خدمات این مراکز استفاده کرده‌اند.

وی همچنین از پذیرش ۶۵۳ نفر در مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر و مجری تبصره ۲ ذیل آن در این بازه زمانی خبر داد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس با تأکید بر اینکه درمان اعتیاد باید به بازگشت پایدار افراد به زندگی سالم و اجتماع منجر شود، خاطرنشان کرد: ارتقای کیفیت خدمات، تقویت رویکردهای اجتماع‌محور، توجه به توانمندسازی افراد بهبودیافته و استمرار حمایت‌های پس از درمان از الزامات کاهش بازگشت به مصرف و کنترل آسیب‌های اجتماعی ناشی از اعتیاد است.

ترکمان‌منش در پایان از تلاش‌های اداره‌کل بهزیستی فارس و مراکز درمانی و کاهش آسیب استان قدردانی کرد و بر استمرار نظارت، ارتقای کیفیت خدمات و استفاده هدفمند از ظرفیت مراکز درمانی، اجتماع‌درمان‌مدار و کاهش آسیب در مسیر سیاست‌های استان تأکید کرد.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=129719

برچسب ها