• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
8

كرمان/فرماندار کرمان از احداث اردوگاهی جدید برای نگهداری معتادان پرخطر خبر داد.

  • کد خبر : 753
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۹:۵۲

فرماندار کرمان از احداث اردوگاه جدیدی برای نگهداری معتادان پرخطر خبر داد و گفت‌:‌ با پشتیبانی و حمایت استاندار‌ اردوگاه جدیدی برای جمع‌آوری و نگهداری معتادان پرخطر در حال احداث است و مراحل پایانی ساخت را طی می‌کند، با بهره‌برداری از این اردوگاه تعداد زیادی از معتادان پرخطر مورد بازپروری و درمان قرار می‌گیرند. به […]


فرماندار کرمان از احداث اردوگاه جدیدی برای نگهداری معتادان پرخطر خبر داد و گفت‌:‌ با پشتیبانی و حمایت استاندار‌ اردوگاه جدیدی برای جمع‌آوری و نگهداری معتادان پرخطر در حال احداث است و مراحل پایانی ساخت را طی می‌کند، با بهره‌برداری از این اردوگاه تعداد زیادی از معتادان پرخطر مورد بازپروری و درمان قرار می‌گیرند.

به گزارش گروه دریافت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه کویر، بهنام سعیدی، در همایش مشترک شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کرمان اظهار کرد: مسئولان‌، روسای نهادهای دست‌اندرکار‌، بخشداران و دهیاران همگی طبق قانون موظف هستند همکاری تنگاتنگی با دستگاه‌های امنیتی و انتظامی داشته و هر‌گونه مورد خلافی را گزارش کنند.

وی ادامه داد: طی ۳۳ سالی که از انقلاب اسلامی می‌گذرد‌، شهدای فراوانی در مسیر مبارزه با مواد مخدر‌، شرارت‌ها و نا‌امنی‌ها تقدیم نظام اسلامی شده است.

هاشمی، جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در این جلسه به توضیح دستورالعمل صادره از ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور پرداخت و گفت: طبق دستورالعمل‌ کشت خشخاش و شاهدانه ممنوعیت دارد و در صورت مشاهده مورد پیگیری قانونی قرار می‌گیرد.

وی رتبه استان کرمان را در کشت خشخاش و شاهدانه در کشور سوم عنوان کرد و گفت: مواد مخدر‌ کودتای خزنده‌ای است که نسل جوان و آینده‌سازان مملکت را درگیر خود می‌سازد.

هاشمی برخوردهای صورت گرفته قضائی و امنیتی را مناسب ارزیابی و اظهار کرد:‌ طی دهه ۶۰ در برخی شهرستان‌های استان کرمان بیش از ۵۰ کاروان مواد مخدر و قاچاق مستقر بودند و در حال حاضر هیچ کدام از آن ناامنی‌ها، ناهنجاری‌ها و گروگانگیری‌ها وجود ندارد.

جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت‌: مطابق قانون هر یک از اعضای شورای اسلامی روستاها موظف هستند به محض آگاهی از کشت هر‌گونه مواد مخدر مراتب را به دهیاری یا حوزه انتظامی اطلاع دهند، در غیر این صورت در مرحله اول به شش ماه تا یک سال انفصال از خدمت و مرتبه دوم به محرومیت دائم از خدمت در دستگاه‌ها و نهادهای دولتی محکوم می‌شوند.


منبع خبر: ايسنا ۹۱/۱۱/۰۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=753

برچسب ها