• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
14

رئيس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مركزي: ماده مخدر شيشه دومين ماده مصرفي معتادين است.

  • کد خبر : 654
  • ۲۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۱

  رئيس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مركزي گفت: ماده مخدر شيشه دومين ماده مصرفي معتادين است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مركزي؛ حسن رحيمي تبار در هفتمين جلسه كميته مقابله با عرضه استان با اشاره تغيير الگوي مصرف موادمخدر در كشور گفت: براساس تحقيقات سال ۹۰ ستاد […]

 
رئيس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مركزي گفت: ماده مخدر شيشه دومين ماده مصرفي معتادين است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مركزي؛ حسن رحيمي تبار در هفتمين جلسه كميته مقابله با عرضه استان با اشاره تغيير الگوي مصرف موادمخدر در كشور گفت: براساس تحقيقات سال ۹۰ ستاد مبارزه با مواد مخدر ماده شيشه به عنوان دومين ماده مخدري است كه توسط معتادين مورد سوء مصرف قرار مي گيرد. 
 
رئيس دبيرخانه شورا افزود: به موازات سود سرشار ناشي از توليد و فروش مواد روانگردان و بر اساس بررسي‌هاي صورت گرفته توسط دبيرخانه شورا، روش‌ها و فرمول‌هاي ساخت شيشه در فضاي سايبري كشور در حال انتشار است از اينرو تمامي تلاش مامورين امنيتي و انتظامي استان در راستاي كاهش دسترسي به سايت‌ها و وبلاگ‌هاي حاوي موارد مذكور و دستگيري عاملان آنها است. 
 
وي با اعلام فراهم سازي و وجود زير ساخت‌هاي لازم در خصوص بهره گيري از اينترنت توسط عموم مردم و گسترش فضاي مجازي توسط دولت اضافه كرد: متاسفانه مافياي موادمخدر در جهت دسترسي به اهداف پليد خود و گسترش دامنه جنگ نرم عليه انقلاب اسلامي، از اين فرصت  و خدمت دولت عدالت محور سوء استفاده نموده است كه مستند آن  فعاليت بيش از ۱۶۰۰۰ سايت در جهت گسترش آسيب‌هاي اجتماعي و ترويج  موادمخدر در بين مردم ايران با عناوين جذاب و جوان پسند است.
 
 رحيمي تبار نظارت و اشرافيت بر فضاي مجازي به منظور نا امن كردن اينترنت براي قاچاقچيان را از ضروريات مهم استان بر شمرد و اين اقدام را گامي در راستاي تحقق فرمايشات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و عمل به سياست‌هاي كلي ابلاغ شده از سوي معظم له دانست.
در ادامه؛ سرهنگ كاكاوند جانشين فرماندهي انتظامي استان نيز در اين جلسه گفت: پليس فتا استان از بدو تاسيس اقدامات خوبي را انجام داده است و با توجه حجم برنامه‌ها انتظار مي‌رود پليس فتا با هماهنگي ساير دستگاههاي امنيتي استان نسبت به  بررسي و برخورد با  افراد متخلف اقدام نمايد. 
 
جانشين فرماندهي انتظامي استان با اشاره به توان پليس فتا ابراز اميدواري نمود تا با اقدامات صورت گرفته شاهد كاهش تخلفات مرتبط با جرائم رايانه‌اي باشيم.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان مركزي۹۱/۱۰/۲۴
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=654

برچسب ها