• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
16

برای ۴۰۰ معتاد بهبودیافته در اردوگاه کنگاور اشتغال ایجاد می‌شود

  • کد خبر : 62369
  • ۱۴ تیر ۱۳۹۹ - ۸:۲۵

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: در فاز اول اردوگاه توانمندسازی معتادان بهبودیافته کنگاور، برای ۴۰۰ نفر از معتادان بهبود یافته اشتغال ایجاد می‌شود. علی شمشیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، در خصوص آخرین وضعیت پروژه اردوگاه توانمندسازی معتادان متجاهر واقع در شهرستان کنگاور، اظهار داشت: با تصویب […]



دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: در فاز اول اردوگاه توانمندسازی معتادان بهبودیافته کنگاور، برای ۴۰۰ نفر از معتادان بهبود یافته اشتغال ایجاد می‌شود.

علی شمشیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، در خصوص آخرین وضعیت پروژه اردوگاه توانمندسازی معتادان متجاهر واقع در شهرستان کنگاور، اظهار داشت: با تصویب ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه و موافقت وزارت کشور اردوگاه در شهرستان کنگاور به مساحت ۲۰ هکتار که مربوط به مهاجران جنگی حلبچه و به صورت متروکه و ویرانه بود به اردوگاه توانمندسازی معتادان بهبودیافته تبدیل شده است.

وی ادامه داد: اعتباری را از طریق استان و بخشی را ستاد مبارزه با مواد مخدر برای این اردوگاه اختصاص داد و هم‌اکنون فاز اول آن با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه تصریح کرد: طی چند ماه آینده طبق تواقفاتی که با کارآفرینان برتری در حوزه بنیاد تعاون و کارآفرینی صورت گرفته کارآفرین و سرمایه‌گذاری فاز اول این مجتمع را تحویل می‌گیرد و متعهد شده در فاز اول، ۴۰۰ نفر از معتادان بهبود یافته را مشغول به کار کند.

وی ادامه داد: در صورتی که این بیماران خود را باور کنند و دیگر سراغ مصرف مواد مخدر نروند طبق قوانین کار از مزایای حقوق قانونی و بازنشستگی برخوردار می‌شوند.

شمشیری در خصوص زمان افتتاح فاز اول این اردوگاه، گفت: فاز اول اردوگاه توانمندسازی بهبودیافتگان اعتیاد در کنگاور طی چند ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در بحث جمع‌آوری معتادان متجاهر، گفت: ساماندهی و جمع‌آوری معتادان متجاهر بر عهده دولت است، توسط نیروی انتظامی و شهرداری جمع‌آوری تحویل مراکز ماه ۱۶ (بهزیستی) داده می‌شوند.

شمشیری ادامه داد: عده‌ای از این معتادان که صاحب خانه و خانواده هستند از طریق سایر مراکز مانند ۱۲۸ مراکز دارویی استان که متولی آن دانشگاه است یا مراکز اقامتی ماده ۱۵ که حدود ۲۵ مرکز در استان است روند درمان خود را طی می‌کنند.


منبع: فارس ۹۹٫۰۴٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=62369

برچسب ها