• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
9

خراسان رضوي/افتتاح مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان ويژه بانوان در مشهد تا دو ماه آينده .

  • کد خبر : 572
  • ۱۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي در نشست مشترك كميته‌ فرهنگي با استان زنجان، از افتتاح مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان ويژه بانوان در مشهد تا دو ماه آينده خبر داد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ سردار بهمن اميري‌مقدم در اين […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي در نشست مشترك كميته‌ فرهنگي با استان زنجان، از افتتاح مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان ويژه بانوان در مشهد تا دو ماه آينده خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ سردار بهمن اميري‌مقدم در اين نشست با اعلام خبر فوق گفت: اين مركز در حال حاضر براي آقايان با ظرفيت ۵۰۰ نفر در حال خدمت‌رساني است و پيش‌بيني شده كه مركز ويژه بانوان با ظرفيت ۱۵۰۰ نفر راه‌اندازي شود.

وي تعامل شورا با اداره كل آموزش و پرورش و دانشگاه‌هاي استان را خوب ارزيابي كرد و افزود: اكنون در استان آموزش‌هاي پيشگيري از اعتياد در دبستان‌ها، دانشگاه‌ها، اتاق‌هاي فكر و مهدهاي كودك آغاز شده است و تصميم جدي داريم تا مباحث پيشگيري از اعتياد را به درستي به مخاطبان آن ارائه كنيم.

اميري مقدم با تاكيد بر اينكه همه اقشار مختلف جامعه بايد در مبارزه با مواد مخدر مشاركت كنند، تصريح كرد: همه مسوولين كشور حتي مسوولين اصناف، خوابگاه‌ها و مراكز آموزشي و علمي مي‌بايست توجه جدي به بحث پيشگيري از اعتياد در محيط‌هاي كاري و آموزشي داشته باشند.

مواد مخدر سلامت و بهداشت جامعه را در معرض خطر قرار دمي‌دهد

همچنين آراض ضيايي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان زنجان در اين نشست مواد مخدر را يك مشكل جهاني دانست و گفت: مواد مخدر باعث جلوگيري از رشد مذهب و گرايش به دين در جوانان مي‌شود و آسيب جدي را به آنان وارد مي‌كند و همچنين سلامت و بهداشت جامعه را در معرض خطر قرار مي‌دهد.

وي با بيان اينكه اعتياد تنها يك نفر را از بين نمي‌برد، افزود: معتاد يك نفر نيست بلكه يك خانواده و جامعه را گرفتار خود مي‌كند و موجب مي‌شود كه مقامات درماني، قضايي، انتظامي، علمي و… به جاي سازندگي در كشور، به فكر اصلاح و درمان و رفع مشكل او باشند.

ضيايي اظهار داشت: توجه به اقدامات فرهنگي و پيشگيري يكي از اساسي‌ترين راه‌هاي مقابله با مواد مخدر و استكبار است و مي‌بايست آموزش‌هاي پيشگيرانه از اوان كودكي به فرزندان ارائه شوند.


منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۱/۱۰/۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=572

برچسب ها