• امروز : پنج شنبه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Thursday - 5 June - 2025
کل پست ها: 73857اخبار امروز : 0
11

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس: راه‌اندازي مركز ماده ۱۶ نگهداري و درمان معتادين در راستاي سالم‌سازي جامعه است.

  • کد خبر : 451
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۱ - ۶:۲۰

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: راه‌اندازي مركز ماده ۱۶ نگهداري و درمان معتادين در راستاي سالم‌سازي جامعه است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس، دكتر فيروزآبادي معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استانداري و دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس در سومين جلسه كميته […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: راه‌اندازي مركز ماده ۱۶ نگهداري و درمان معتادين در راستاي سالم‌سازي جامعه است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس، دكتر فيروزآبادي معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استانداري و دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس در سومين جلسه كميته هماهنگي مركز ماده ۱۶ با بيان اينكه راه‌اندازي مركز نگهداري و درمان معتادان را در استان فارس يك امر ضروري براي سلامت جامعه است گفت: با توجه به موقعيت استان فارس راه‌اندازي مركز ماده ۱۶ ضروري و لازم است زيرا شهر شيراز علاوه بر مركز استان قطب گردشگري است كه متاسفانه به علت رها شدن معتادان حاد و پرخطر در شهر، چهره شهر را آلوده نموده‌اند كه اين امر سبب گسترش بيماريهاي واگيردار و نا امني مي‌گردد .

وي افزود: اين معضل نارضايتي مردم را فراهم كرده لذا ضروري است براي سالم‌سازي جامعه دستگاههاي اجرايي در خصوص راه‌اندازي مركز ماده ۱۶ هر چه سريعتر اقدام كنند تا شهر شيراز از اينگونه معتادين پاك شود البته اقدامات خوبي در خصوص راه‌اندازي اين مركز به عمل آمده كه قابل تقدير و تشكر است.

در ادامه اين جلسه علي‌اكبر نجيب‌زاده سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس ضمن قدرداني از دستگاه‌هايي كه در امر مرمت و بازسازي مركز ماده ۱۶ همكاري كرده‌اند، گفت: هنگامي كه موضوع راه‌اندازي مركز ماده ۱۶ مطرح شد دستگاه‌هاي متولي در حد توان خود با امكاناتي كه در اختيار داشتند وارد عمل شدند از جمله سازمان بهزيستي مكاني را در دهكده سلامي به اين امر اختصاص داد و فرمانداري و شهرداري شيراز نيز كار مرمت و بازسازي اين مكان را انجام دادند.

نجيب‌زاده در خصوص هزينه‌هاي مركز اظهار داشت: با پيگيريهاي انجام شده ستاد مبارزه با مواد مخدر بخشي از هزينه‌هاي مركز ماده ۱۶ را تامين كرده است و بخشي از هزينه‌ها هم بايد از سوي دستگاه‌هاي استاني تامين شود همچنين وضعيت مالكيت مركز نيز بايد مشخص گردد و حداقل ۱۰ سال در اختيار شورا قرار گيرد تا اعتبارات از سوي ستاد مبارزه با مواد مخدر ابلاغ گردد و مسئوليت تعيين مدير مركز به دبيرخانه شورا تفويض شود تا يك فرد مناسب جهت مديريت مركز انتخاب شود.

وي با اشاره به اينكه جمع‌آوري معتادين حاد و پرخطر از سطح شهر دغدغه‌هاي مسئولين و جز مطالبات مردم است اضافه كرد: سالم‌سازي جامعه از خطر افراد معتاد ولگرد از اولويت‌هاي مسئولين است كه بر اساس نياز و مطالبات مردم مي‌باشد زيرا افراد معتاد رفتارهاي پرخطري دارند كه سلامت جامعه را به مخاطره‌ مي‌اندازد و صيانت و حفاظت از جامعه در برابر تهديدات مواد مخدر وظيفه‌ همه‌ي مسولان است.


منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس ۲۹/۹/۹۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=451

برچسب ها