• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
8

“دانش نوروفیدبک” در مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان خراسان شمالي استفاده مي‌شود

  • کد خبر : 44274
  • ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶

    استفاده از”دانش نوروفیدبک” در کنار سایر درمان های دارویی و روانشناختی در دستور کار تیم درمانگر اعتیاد مرکز ماده ۱۶ استان خراسان شمالی قرار گرفت. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ اسماعیل قربانی مديركل بهزيستي استان در جلسه كميته هماهنگي مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب […]

 

 

استفاده از”دانش نوروفیدبک” در کنار سایر درمان های دارویی و روانشناختی در دستور کار تیم درمانگر اعتیاد مرکز ماده ۱۶ استان خراسان شمالی قرار گرفت.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ اسماعیل قربانی مديركل بهزيستي استان در جلسه كميته هماهنگي مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان گفت: احتمال لغزش و بازگشت مجدد به مصرف موادمخدر در بهبودیافتگان از اعتیاد از مسائل بحث برانگیز در درمان سوء مصرف موادمخدر و درمانگران حوزه اعتیاد است لذا استفاده از دانش‌های نوین و روز دنیا می‌تواند درکنار سایر اقدامات روانشناختی و دارودرمانی اعتیادمؤثر واقع شده و مانایی درمان را افزایش دهد.


وي قدردانی از اعضاء بر لزوم همکاری مستمر و مؤثر دستگاه‌های عضو در اداره امور مرکز تأکید كرد و افزایش سطح کارآمدی خدمات مورد ارائه توسط پیمانکار مرکز را بسته به همکاری‌ها و نظارت‌های مستمر کلیه دستگاه‌های عضو دانست.


همچنين احمد ریواده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در اين جلسه گفت: باید تلاش شود کیفی‌سازی اقدامات در مرکز با آموزش مهارت‌های زندگی و یادگیری مهارت‌های شغلی با هدف افزایش مانایی و ملموس بودن برنامه‌های مرکز مورد توجه قرار گیرد.


 وی غنی‌سازی برنامه‌های آموزشی و ایجاد بستر مناسب برای نیازسنجی شغلی و استعدادیابی جهت آموزش مهارت‌های حرفه‌آموزی از هفته سوم حضور بیماران درمرکز و حمایت اجتماعی از بهبودیافتگان را از جمله عوامل موثر در مانایی مددجوان دانست و با تاکید بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های عضو کمیته استانی خواستار تجدید نظر و  بروزرسانی آموزش‌های شغلی توسط فنی و حرفه‌ای و توسعه خدمات پزشکی و پیراپزشکی و تجهیز واحد درمان مرکز ماده۱۶ استان با بهره گیری از اعتبارات موجود شد.


همچنين دکتر وظیفه شناس پیمانکار و مدیر مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب موضوع ماده ۱۶ استان در اولین جلسه کمیته هماهنگی مرکز ماده ۱۶ ضمن ارائه آمار و عملکرد از اقدامات صورت گرفته در نیمه دوم سال ۱۳۹۶در مرکز ماده۱۶ اذعان كرد: درصورت ادامه فعالیت و تمدید قرارداد درنظر دارد به منظور کاهش آمار لغزش و عود مصرف موادمخدر از روش درمانی نوروفیدبک در درمان بیماران  ارجاعی به مرکز ماده۱۶ استان استفاده كند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي۹۷٫۰۱٫۲۲

 

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44274

برچسب ها