• امروز : یکشنبه - ۲ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 3 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Sunday - 23 November - 2025
کل پست ها: 75906اخبار امروز : 30
0

پلمب اماکن و منازل مجردی مورد استفاده خرده‌فروشان مواد مخدر در اسفراین

  • کد خبر : 119308
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
پلمب اماکن و منازل مجردی مورد استفاده خرده‌فروشان مواد مخدر در اسفراین
فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین از پلمب ۵ پاتوق خرده‌فروشان مواد مخدر و معتادان پرخطر در راستای اجرای طرح امنیت محله‌محور پلیس در این شهرستان خبر داد.

خراسان شمالی ـ سرهنگ “محمدرضا قائمی‌نژاد” در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی گزارش‌ها و مطالبات مردمی مبنی بر فعالیت تعدادی از خرده‌فروشان و معتادان پرخطر در برخی پاتوق‌ها در سطح شهرستان، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی، ۳ واحد صنفی سوپرمارکت متخلف و ۲ باب منزل مجردی که محل تجمع خرده‌فروشان و معتادان پرخطر بود را پلمب کردند، افزود: این اقدام پلیس با قدردانی و رضایتمندی اهالی محلات همراه شد.

فرمانده انتظامی اسفراین در پایان با تأکید بر عزم پلیس در برخورد قاطع با سوداگران مرگ گفت: پلیس برابر قانون با هرگونه فعالیت مرتبط با خرید، فروش و توزیع مواد مخدر برخورد خواهد کرد. وی از شهروندان خواست هرگونه مورد مشکوک را بلافاصله از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=119308

برچسب ها