در جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري بر اجراي صحيح برنامههاي فرهنگي و پيشگيري با هدف افزايش نشاط و آگاهسازي گروه هاي هدف تأكيد شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي، نبياله شاهمحمدي دبير شورا در جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري گفت: با توجه به برنامه ششم توسعه كه كاهش ۲۵ درصدي نرخ شيوع اعتياد را تا پايان برنامه تأكيد ميكند، انتظار ميرود كه اعضاي كميته برنامهها و اقدامات فرهنگي و پيشگيري را با رويكرد افزايش نشاط اجتماعي و به دور از ارائه آمارهاي اشتباه و موازي كاري، اجرا كنند.
وي اظهار كرد: هر كدام از دستگاههاي عضو شورا در خصوص كاهش آسيبهاي اجتماعي به ويژه اعتياد، وظايفي را برعهده دارند كه در اجرا آن برنامهريزيهاي لازم صورت مي گيرد ولي برنامههايي كه اجراي آن از سوي رهبر معظم (مدظلهالعالي) تأكيد شده است، برنامههاي فوق العاده و ويژهاي ميباشند كه نيازمند برنامهريزي، هماهنگي، تعامل و مشاركت بين دستگاهي است.
همچنين قربانپور مديركل تبليغات اسلامي استان گفت: در اداره كل تبليغات اسلامي با توجه به جامعه هدف اين اداره كه شامل روحانيون، مداحان، مبلغين و مبلغات مذهبي هستند اقدامات آموزشي بسيار خوبي صورت گرفته است و بيشتر روحانيون جوان و با انگيزه آموزشها را فراگرفتهاند.
وي اعلام كرد: به منظور ارزيابي از برنامههاي صورت گرفته، حدود ۹۰ درصد از افراد شركت كننده در دوره ها و كارگاههاي آموزشي، برنامه هاي مربوطه را مفيد و تأثير گذار اعلام كردند كه اين باعث خشنودي است و ما را بر اجراي و بهبود برنامه ها مصمم تر مي سازد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۶٫۰۹٫۰۱