• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
5

دانشگاه تفرش در اجراي برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد پيشرو است

  • کد خبر : 41096
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۹

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي، دانشگاه تفرش را در اجراي برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد پيشرو خواند و از برگزاري همايش دانشجويي دانشگاه پاك در اين دانشگاه خبر داد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ نبي‌اله شاه‌محمدي در مراسم امضاء تفاهمنامه همكاري في مابين دانشگاه تفرش […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي، دانشگاه تفرش را در اجراي برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد پيشرو خواند و از برگزاري همايش دانشجويي دانشگاه پاك در اين دانشگاه خبر داد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ نبي‌اله شاه‌محمدي در مراسم امضاء تفاهمنامه همكاري في مابين دانشگاه تفرش و دبيرخانه شوراي هماهنگي استان گفت: يكي از برنامه‌هاي دبيرخانه شورا اجراي برنامه‌هاي مختلف با هدف مصون‌سازي دانشجويان و كاهش خطرات اعتياد در محيط‌هاي آموزشي است.


وي با بيان اينكه خوشبختانه دانشگاه تفرش با مجموعه اقداماتي كه انجام داده جزو دانشگاه‌هاي پي‌رو در عرصه فرهنگي و پيشگيري است، افزود: قصد داريم امسال همايش دانشجويي دانشگاه پاك را در دانشگاه تفرش با مشاركت ساير مراكز آموزش عالي برگزار كنيم.


دبير شورا ضمن تشريح مجموعه اقداماتي كه در عرصه‌هاي مختلف مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته است، بيان داشت: نوك پيكان برنامه هاي دبيرخانه شورا به سمت كاهش تقاضا است چرا كه به جد معتقديم اگر در اين عرصه موفق باشيم خواهيم توانست ساير بخش‌ها نظير مقابله با عرضه و درمان و بازتواني را مديريت كنيم.


شاه‌محمدي با بيان اينكه در سالجاري بيش از ۲۵ هزار دانشجو تحت برنامه‌هاي مختلف آموزش‌هاي پيشگرانه را دريافت كرده‌اند، اذعان داشت: با توجه به اينكه براساس آمارها برخي از دانشجويان مصرف مواد را در از دوران دانش‌آموزي آغاز كرده‌اند از اين رو در سال گذشته و در سال‌جاري طرح توانمندسازي دانش‌آموزان را در بين دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم آغاز كرده‌ايم كه از اين منظر دانش‌آموزان، والدين و اولياي مدرسه تحت آموزش‌هاي  يكسان قرار بگيرند.


وي با بيان اينكه در اجراي برنامه‌هاي پيشگيري از اعتياد از روش‌هاي كليشه‌اي و تكراري پرهيز كرد، ابراز داشت: نگاه ما همواره تقويت برنامه‌هاي خلاق، بديع و اثرگذار بوده و بشدت از اجراي برخي از بر نامه‌هاي غير موثر و غير كابردي پرهيز داريم.


دبير شورا در پايان ضمن مهم شمردن انعقاد تفاهمنامه في‌مابين دانشگاه تفرش و دبيرخانه شورا ابراز داشت: اجراي برنامه‌هاي علمي و پژوهشي، تشكيل كانون‌ها و انجمن‌هاي دانشجويي، سوق دادن پايان‌نامه‌ها به سمت موضوعات مرتبط با مواد مخدر، اجراي برنامه‌هاي آموزشي و فرهنگي ويژه دانشجويان و اساتيد، تشكيل و برپايي نمايشگاه‌هاي پيشگيري اوليه و برگزاري همايش‌هاي مختلف از جمله مهم‌ترين اهداف اين تفاهمنامه است كه اميدواريم در طول سال تحصيلي جاري با بسترسازي و اقداماتي كه مجموعه مديريتي دانشگاه تفرش تدبير مي‌كند، آنها را اجرايي كنيم.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۶٫۰۸٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41096

برچسب ها