• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 1
8

مافياي مواد مخدر، بي رحمانه نوجوانان و جوانان كشور را هدف قرار داده است

  • کد خبر : 36137
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: سيستم مافياي مواد مخدر، بي رحمانه نوجوانان و جوانان كشور را هدف قرار داده است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛‌ نبي اله شاه محمدي در كارگاه پيشگيري از اعتياد ويژه دهياران شهرستان ساوه با اشاره به اين كه […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: سيستم مافياي مواد مخدر، بي رحمانه نوجوانان و جوانان كشور را هدف قرار داده است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛‌ نبي اله شاه محمدي در كارگاه پيشگيري از اعتياد ويژه دهياران شهرستان ساوه با اشاره به اين كه اعتياد به عنوان نخستين اولويت از بين پنج آسيب اجتماعي در دستوركار نظام قرار دارد، گفت: اعتياد به مواد مخدر از جمله مهم ترين آسيب هايي مي باشد كه مقام معظم رهبري نيز مبارزه با اين بلاي خانمانسوز را اولويت نخست كشور دانستند.


وي با اشاره به آمار معتادان شناسايي شده در سطح استان مركزي گفت: بنابر آمار رسمي از مجموع جمعيت استان، نزديك به ۳۰ هزار نفر معتاد شناسايي شده‌اند كه از اين ميزان ۱۰ درصد را زنان تشكيل مي‌دهند.


دبير شورا با تأكيد بر اينكه مبارزه با مواد مخدر نيازمند مشاركت همگاني و عزم ملي است، گفت: وظيفه همه ما اين است كه با حساسيت بيشتري اين موضوع را دنبال كنيم تا جامعه سالم بماند و بتواند به فعاليت اجتماعي خود به سلامت ادامه دهد.


شاه محمدي به افزايش شيب تند اعتياد به ويژه در زنان اشاره كرد و افزود: بر اين اساس شوراي دبيرخانه شورا، برنامه آموزش دهياران، كاركنان دستگاه‌هاي دولتي و خانواده‌هاي آنان و… را در دستوركار خود دارد و در خصو تأمين مدرس نيز اعلام آمادگي مي‌كند.


وي افزود: استان مركزي به ويژه شهرستان ساوه از حيث مهاجرپذير بودن، تنوع اقوام و قرار گرفتن در جاده ترانزيت، در معرض حمل و انتقال مواد مخدر مي‌باشد، از اين رو بايد با آموزش‌هاي لازم و تجهيز امكانات مقابله اي، امكان ورود مواد مخدر به استان را كاهش دهيم.


دبير شورا عنوان كرد: دهياران بايد در جهت روش‌هاي پيشگيري از اعتياد، انواع مواد مخدر، تأثيرات و عوارض آن‌ها، آگاهي از كشت احتمالي گياهان ممنوعه و برخورد قانوني با آنها، آموزش‌هاي لازم را طي كنند و به مردم منطقه مربوطه اطلاع رساني كنند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۶٫۰۲٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=36137

برچسب ها