دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: دانش آموزان در يادگيري فرامين پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي كه در رأس آنها مهارت هاي زندگي است، كوشا باشند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ نبي اله شاه محمدي در دوره آموزشي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و اعتياد كه در دبيرستان دخترانه رضوان برگزار شد، خطاب به دانش آموزان گفت: دانش آموزان عزيز بايد در يادگيري فرامين پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي كه در رأس آن ها مهارت هاي زندگي است، تلاش كنند.
وي گفت: متأسفانه سن اعتياد كاهش يافته و برخي از تبليغات سوء و باورهاي اشتباه است كه گرايش به مصرف مواد مخدر و روان گردان ها را افزايش ميدهد پس آگاهي و اطلاعات خود را در مورد عوارض اين مواد آفزايش دهيد.
دبير شورا به نقش خانواده ها و معلمان مدارس در پيشگيري از اعتياد اشاره كرد و افزود: دانش آموزان بايد روابط دوستانه و صميمي با خانواده خود داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه مشكل خانواده را در جريان قرار دهند.
شاه محمدي در پايان ضمن تشكر از برگزار كنندگان دوره مذكور آمادگي خود را جهت هرگونه همكاري در زمينه پيشگيري از اعتياد اعلام كرد.
در ادامه دوره آموزشي فوق درخصوص معايب و مشكلات موجود در فضاي مجازي كه تبليغات سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها را نيز شامل مي شود، توسط يكي از اساتيد دانشگاه آموزش داده شد و از نمايشگاه پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي كه در آن مكان راه اندازي شده بود، ديدن به عمل آمد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۵٫۰۸٫۲۳