• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
12

معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی: آگاه‌سازی خانواده‌ها کلید مقابله با اعتیاد است

  • کد خبر : 30810
  • ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۴

معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی آگاه‌سازی خانواده‌ها پیرامون عواقب سوءمصرف مواد مخدر را کلید مقابله با اعتیاد دانست.به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، شکرالله حسن‌بیگی پیش از ظهر امروز در بازدید از مرکز اقامتی میان مدت خاطره سبز زنان اراک گفت: مراکز ترک اعتیاد از جمله مراکزی هستند که در امنیت و سلامت جامعه علاوه […]

معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی آگاه‌سازی خانواده‌ها پیرامون عواقب سوءمصرف مواد مخدر را کلید مقابله با اعتیاد دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، شکرالله حسن‌بیگی پیش از ظهر امروز در بازدید از مرکز اقامتی میان مدت خاطره سبز زنان اراک گفت: مراکز ترک اعتیاد از جمله مراکزی هستند که در امنیت و سلامت جامعه علاوه بر بازتوانی نقش بسزایی دارند و سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی و جرایم می‌شوند.

وی تصریح کرد: نگاه جامعه به فرد معتاد باید تغییر کند تا فرد معتاد بعد از پاک شدن بتواند در خانواده، جامعه و اجتماع بدون دغدغه حضور پیدا کند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی افزود: مسؤولان، خانواده‌ها و مراکز آموزشی باید ضمن آگاهی و هشدار به فرزندان و جوانان آنان را از خطرات اعتیاد و مصرف مواد مخدر آگاه کنند، در واقع باید اصل پیشگیری در خصوص مواد مخدر مدنظر همه قرار گیرد.

حسن‌بیگی با بیان اینکه دولت و نهادهای اجتماعی در مسئله اعتیاد دارای مسؤولیت هستند، افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده با نهادهای متعدد مردمی برنامه‌هایی را در زمینه کمک به افراد بهبود یافته برای نجات آنان از چنگال اعتیاد به انجام رسانده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: اعتیاد یک بحران و مشکل اجتماعی است که از دل سایر معضلات بیرون می‌آید و خود نیز صدها معضل دیگر را به دنبال دارد، بنابراین پیشگیری از اعتیاد می‌تواند دروازه بروز سایر آسیب‌ها را مسدود کند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی ادامه داد: هر چه دانش و آگاهی خانواد‌ه‌ها پیرامون عواقب اعتیاد افزایش یابد، از میزان بروز و شیوع این آفات در بین جوانان و نوجوانان کاسته خواهد شد.

حسن‌بیگی گفت: آگاه‌سازی خانواده‌ها در خصوص اعتیاد میزان شیوع و آلودگی افراد به ویژه جوانان به مواد مخدر را کاهش می‌دهد.

منبع خبر: فارس ۹۵٫۰۶٫۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=30810

برچسب ها