• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
6

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی: وجود ۲۷ هزار معتاد در استان مرکزی

  • کد خبر : 29660
  • ۲۷ تیر ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۱

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی بر توانمندسازی معتادین بهبودیافته و حمایت‌های اجتماعی و کمک به ایجاد اشتغال این افراد جهت برگشت به جامعه و روال زندگی عادی آنها تاکید کرد. نبی‌الله شاه‌محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه نبود حمایت‌های اجتماعی امکان بازگشت مجدد فرد بهبودیافته به مصرف مواد مخدر […]

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی بر توانمندسازی معتادین بهبودیافته و حمایت‌های اجتماعی و کمک به ایجاد اشتغال این افراد جهت برگشت به جامعه و روال زندگی عادی آنها تاکید کرد.

نبی‌الله شاه‌محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه نبود حمایت‌های اجتماعی امکان بازگشت مجدد فرد بهبودیافته به مصرف مواد مخدر را بیشتر می‌کند، گفت: حمایت از بهبودیافتگان و تعریف برنامه‌ای جامع جهت اشتغال آنها در حقیقت از نرخ آسیب‌های اجتماعی می‌کاهد.

وی عنوان کرد: از طریق دیدار هفتگی شورای مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با مدیران و مسئولان دستگاه‌های مرتبط با مباحث توانمندسازی و اشتغال معتادان بهبودیافته، این موارد پیگیری می‌شود.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی ادامه داد: در این جلسات هفتگی نیاز اشتغال بهبودیافتگان و اقدامات در توان یک سازمان مطرح می‌شود و برای این منظور به همکاری دستگاه‌های مرتبط نیاز داریم.

شاه‌محمدی اظهار کرد: همچنین افرادی که طرح و ایده جهت ارائه طرح‌های اشتغال‌زایی برای بهیودیافتگان را دارند، می‌توانند طرح‌های خود را طبق دستورالعمل‌های ابلاغی و مقررات تعیین‌شده به شورای مبارزه با مواد مخدر استان ارائه دهند.

وی ادامه داد: در صورت محرز شدن اثربخشی طرح در جهت ایجاد اشتغال بهبودیافتگان و در نظر گرفتن تعداد مشخص از افراد بهبودیافته طبق دستورالعمل‌ها تسهیلات ارزان قیمت به این افراد جهت اجرای طرح اعطا می‌شود.

شاه‌محمدی در رابطه با مراکز نگهداری معتادین متجاهر که شامل مصرف‌کنندگانی می‌شود که با حکم دستگاه قضا به مراکز نگهداری ارجاع داده می‌شوند، عنوان کرد: قرارگاه رمضان با ظرفیت ۱۲۰ نفر در اراک به صورت رایگان به نگهداری معتادین متجاهر اختصاص دارد، همچنین ۳۰ کمپ مردان و یک کمپ بانوان نیز به صورت خصوصی و با نظارت بهزیستی به این امر اختصاص دارد.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی در خصوص آمار معتادان استان مرکزی عنوان کرد: طبق آمار شیوع‌شناسی سال ۱۳۹۰ نرخ شیوع معتادان استان مرکزی ۱٫۸۷ است که بر این اساس استان مرکزی در ردیف ۲۲ کشور قرار دارد.

وی در کل تعداد مصرف‌کنندگان مواد مخدر در استان مرکزی را ۲۷ هزار نفر عنوان کرد که از این تعداد ۱۰ درصد را بانوان تشکیل می‌دهند.

وی با تاکید بر نقش موثر سمن‌ها در کاهش آسیب و نرخ مصرف‌کنندگان بیان کرد: سمن‌ها در سه بخش فرهنگی، درمانی و توانمندسازی می‌توانند در این خصوص یاری‌گر جامعه و نقش تسهیل‌گری خود را در رسیدن به اهداف مورد نظر از جمله کاهش آسیب ایفا کنند.

شاه‌محمدی افزود: در این راستا سمن‌ها می‌توانند برنامه‌های خود را هم سو با اهداف تعریف شده ستاد به کمیته تخصصی فرهنگی، پیشگیری و درمان ارائه دهند که در صورت موافقت، اجرای طرح به تصویب می‌رسد.

منبع خبر: ايسنا ۹۵٫۰۴٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=29660

برچسب ها