دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي با بيان اينكه هيچ كس در برابر اين بيماري مصون نيست، گفت: مبارزه با مواد مخدر فقط مختص ادارات و ارگانهاي دولتي نيست و همه افراد جامعه بايد مشاركت كنند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ نبي اله شاه محمدي در جلسه با مديرعامل جمعيت هلال احمر استان ضمن تقدير و تشكر از فعاليت هاي صورت گرفته توسط آن مركز، گفت: با توجه به جامعه هدف گسترده و جوان جمعيت هلال احمر، شايسته است كه كارگاه ها و كلاس هاي آموزشي پيشگيري از اعتياد با استمرار بيشتري برگزار شود.
وي گفت: مربيان جمعيت هلال احمر بايد اين توانمندي را دارا باشند تا در تمامي محلات و روستاها به خصوص مناطق پرخطر و آسيب خيز، آموزش هاي پيشگيرانه را ارائه دهند و گامي مهم و اساسي در پيشبرد اهداف پيشگيرانه بردارند.
دبير شورا بيان داشت: با توجه به سياستهاي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و همچنين اولويتهاي ستاد مبارزه با مواد مخدر، اهم اقدامات بر مبناي برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري مي باشد و بايد سعي شود در سال جاري، به صورت جدي تر و مستمر برنامه ها عملياتي شود.
محمدي با بيان اينكه افراد جامعه در معرض خطر اعتياد قرار دارند و هيچ كس در برابر اين بيماري مصون نيست، گفت: همه افراد در راستاي مبارزه با مواد مخدر وظيفه دارند و اين مهم فقط مختص ادارات و ارگان هاي دولتي نمي باشد، پس با توانمند نمودن مربيان و داوطلبين جمعيت هلال احمر و سوق دادن اين افراد در مسير آگاه سازي و اطلاع رساني، مي توان شاهد اقدامات مهم ومؤثري در راستاي پيشگيري از اعتياد باشيم و در اين مهم دبيرخانه شورا آمادگي هرگونه همكاري و هماهنگي است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۵٫۰۳٫۰۸