• امروز : شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 3 May - 2025
کل پست ها: 73549اخبار امروز : 18
15

افتتاح نخستین سرپناه شبانه معتادین (شلتر) در کردستان

  • کد خبر : 2703
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۵:۳۲

نخستین سر پناه شبانه معتادین (شلتر) در کردستان با حضور جمعی از مسئولان استانی و محلی در سنندج مورد بهره‌برداری قرار گرفت.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ ایرج حسن‌زاده معاون سیاسی- امنیتی استاندار کردستان و دبير شورا در آیین افتتاحیه این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: امید است این […]

نخستین سر پناه شبانه معتادین (شلتر) در کردستان با حضور جمعی از مسئولان استانی و محلی در سنندج مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ ایرج حسن‌زاده معاون سیاسی- امنیتی استاندار کردستان و دبير شورا در آیین افتتاحیه این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: امید است این مرکز با جذب معتادان بتواند در راستای کاهش معضلات و آسیب های اجتماعی نقش ارزنده‌تری داشته باشد و زمینه ترک معتادین و بهبودی آنان را نیز فراهم کند. 

وي افزود: تعداد مراکز ترک مواد مخدر و انواع کلینیک‌ها در کردستان افزایش پیدا کرده و نقش مؤثری در جذب معتادین جهت درمان داشته‌اند و مراکز سرپناه شبانه معتادین نیز می‌تواند با آگاه‌سازی بیشتر آنان جهت بهبودی نتیجه بخش و مؤثر باشد و از ایجاد مشکلات جامعه که توسط معتادین صورت می‌گیرد جلوگیری کرده و عامل مثبتی باشد.

حسن‌زاده در ادامه اظهار داشت: انشالله با افتتاح مراكز ماده ۱۵ بتوانيم در راستاي درمان و حمايت‌هاي اجتماعي و كاهش آسيب در استان گام‌هاي موثري برداريم.

وي بيان داشت: این مرکز (شلتر) مخصوص معتادین تزریقی و خطرناک و کسانی است که سرپناهی ندارند و بی خانمان هستند تا با جذب آنان و نگهداری در طول شب از معضلات و آسیب‌هایی که توسط آنان در جامعه به وقوع می‌پیوندد جلوگیری و شرایطی برای بهبودی آنان فراهم شود.

همچنين کیوان قادرپناه رئیس مرکز سرپناه شبانه معتادین (شلتر) سنندج اظهار داشت: این مرکز توسط شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان و بهزیستی استان و با همکاری شهرداری سنندج- شورای شهر سنندج، اداره کل زندان‌ها، فرمانداری سنندج و سپاه سنندج راه اندازی شده تا بتواند خدماتی را به معتادین و کسانی که آلوده به مواد مخدر هستند و جایی را ندارند که شب ها بمانند ارائه كند. 

وي افزود: این مرکز ظرفیت پذیرش ۳۰ نفر را دارد و ۴ نفر نیز شامل رئیس مرکز، مسئول فنی (پزشک) و ۲ نفر خدمه به ارائه خدمات خواهند پرداخت.

قادرپناه خدماتی از جمله ارائه یک وعده غذایی گرم در طی شب، صبحانه، امکانات بهداشتی و مشاوره‌های لازم جهت جذب آنان به مراکز ترک مواد را از خدمات این مرکز عنوان و تصریح کرد: این مرکز فقط پذیرای بی خانمان ها خواهد بود و معتادان از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح می‌توانند در این مرکز بمانند و در کلاسهای آموزشی نیز شرکت کنند و امیدواریم مردم نیز بیشتر از گذشته ما را یاری کنند. 

گفتني است؛ اين مركز طی مراسمی با حضور معاون سیاسی استاندار کردستان، فرماندار شهرستان سنندج، معاون اجتماعی استاندار، مدیرکل بهزیستی کردستان، اعضای شورای شهر، رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان و جمعی از مسئولان محلی نخستین سرپناه شبانه معتادین در کردستان در شهر سنندج افتتاح شد.


منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۲/۵/۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=2703

برچسب ها