• امروز : سه شنبه - ۱۱ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Tuesday - 2 December - 2025
کل پست ها: 76064اخبار امروز : 30
0

پژوهش‌ها باید الهام‌بخش سیاست‌گذاری مبارزه با اعتیاد باشند

  • کد خبر : 119961
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
پژوهش‌ها باید الهام‌بخش سیاست‌گذاری مبارزه با اعتیاد باشند
صباح عباسی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام، بر لزوم تبدیل یافته‌های پژوهشی به مبنای تصمیم‌سازی‌ها تأکید کرد.

ایلام ـ صباح عباسی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام، در جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش‌های علمی استان که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد، بر لزوم تبدیل یافته‌های پژوهشی به مبنای تصمیم‌سازی‌ها تأکید کرد.

این جلسه با حضور ناصری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام، و معاونین پژوهشی دستگاه‌های استان تشکیل شد و محور اصلی آن، بررسی ضرورت برگزاری یک همایش علمی با موضوع پیشگیری و مبارزه با اعتیاد بود.

در ابتدای جلسه، ناصری با اشاره به پیامدهای ناگوار آسیب‌های اجتماعی، جامعه دانشگاهی را به دغدغه‌مندی و تعهد برای یافتن راه‌حل فراخواند. وی با اشاره به ظرفیت‌های علمی موجود در رشته‌های تخصصی مرتبط با درمان و پیشگیری در دانشگاه‌های استان ایلام، اساتید و دانشجویان را فرصتی مهم برای خلق پویش‌های علمی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و روانشناختی دانست.

لزوم اولویت‌بندی بر اساس مطالبات روز جامعه

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در ادامه سخنان خود، با انتقاد از تکیه بر آمار شیوع‌شناسی قدیمی، بر اهمیت توجه به شواهد میدانی و مطالبات روز جامعه در حوزه پیشگیری، اصلاح و درمان معتادان تأکید کرد و این موارد را فاکت‌های حقیقی اولویت‌دار دانست.

عباسی مشارکت فعال نخبگان علمی را از طریق گفتمان‌سازی و برگزاری پنل‌های تخصصی، عاملی مهم در جلب توجه حاکمیت به مسائل اجتماعی مهم برشمرد و اظهار داشت: پژوهش‌ها باید منبع الهام سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باشند.

تصمیم نهایی جلسه

در پایان این نشست، مقرر شد کارگروه روانشناسی دانشگاه، با استناد به شواهد و آمارها، نیازسنجی برگزاری همایش را بررسی کند. پس از هدف‌گذاری دقیق و تعیین چارچوب فعالیت، پروپوزال نهایی باید در اسرع وقت تدوین و جهت تصویب در شورای هماهنگی استان و جلب حمایت‌های ملی، ارائه شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=119961

برچسب ها