• امروز : یکشنبه - ۴ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 28 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025
کل پست ها: 73758اخبار امروز : 15
0

متولیان اقدامات فرهنگی خود در حوزه مبارزه با مواد مخدر را ارائه دهند

  • کد خبر : 111028
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
متولیان اقدامات فرهنگی خود در حوزه مبارزه با مواد مخدر را ارائه دهند
رئیس‌کل دادگستری لرستان، تأکید کرد: دستگاه‌های متولی، اقدامات فرهنگی خود در حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان را ارائه دهند.

لرستان- حجت‌الاسلام سعید شهواری در کمیته فرهنگی و پیشگیری و کمیته مدیریت و کنترل فضای مجازی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اضافه کرد: رویکردهای فرهنگی در مبارزه با مواد مخدر باید تقویت شود.

وی افزود: فعالیت کمیته‌های فرهنگی و مجازی ذیل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید جدی گرفته شود، زیرا بدون توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و کنترل مؤثر فضای مجازی، نمی‌توان به نتیجه مطلوبی در این حوزه دست یافت.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، با تأکید بر اینکه پس از ایجاد بسترهای فرهنگی لازم، دستگاه قضایی باید همه نهادهای فرهنگی را به میدان بیاورد، ادامه داد: هر چقدر در مسیر مقابله با مواد مخدر تلاش کنیم، بدون کار فرهنگی عمیق و مستمر این اقدامات به تنهایی کافی نخواهد بود.

شهواری همراهی مدیران ارشد دستگاه‌های فرهنگی در جلسات و برنامه‌های پیشگیرانه را نشانگر عزم جدی آنان در این عرصه دانست و خاطرنشان کرد: موضوع اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی در حوزه مواد مخدر، نیازمند دقت و ظرافت فراوان در تولید محتوا و انتقال پیام است.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، با اشاره به اینکه مواد مخدر منشأ بسیاری از آسیب‌های اجتماعی امروز است، عنوان کرد: توسعه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی در سطوح مختلف، شرط اساسی موفقیت در این میدان است.

شهواری از عدم حضور برخی مدیران فرهنگی در جلسات شورا انتقاد کرد و خواستار تولید هدفمند محتوای فرهنگی و واگذاری آن به رسانه ملی برای ارتقای سطح آگاهی عمومی شد.

مدیرکل سازمان زندان‌ها و اقدامات تربیتی لرستان، با اشاره به عملکرد مثبت زندان پارسیلون در حوزه مقابله با مواد مخدر افزود: این مرکز که ویژه نگهداری زندانیان مرتبط با مواد مخدر است، سال گذشته به‌عنوان «زندان پاک کشور» شناخته شد.

تشکیل کانون‌های یاریگران زندگی

امین رسولی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش لرستان، نیز از تشکیل کانون‌های یاریگران زندگی در بیش از دو هزار و ۱۳۰ واحد آموزشی خبر داد و گفت: این کانون‌ها با هدف شناسایی و درمان دانش‌آموزان در معرض مصرف مواد مخدر، فعالیت‌های آموزشی و مراقبتی را دنبال می‌کنند.

وی همچنین با اشاره به برگزاری «جشنواره نوجوان سالم» گفت: بیش از ۷۴۹ هزار دانش‌آموز از چهار هزار مدرسه لرستان در این رویداد مشارکت داشته‌اند.

نقش چندوجهی ورزش در مبارزه با مواد مخدر

فرهاد دیناروند، سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان لرستان، نیز با تأکید بر نقش چندوجهی ورزش در مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: حضور نوجوانان و جوانان در فعالیت‌های ورزشی، به‌صورت طبیعی آن‌ها را از گرایش به مواد مخدر دور نگه می‌دارد.

وی افزود: اطلاع‌رسانی در مورد عوارض مصرف مواد مخدر و استفاده از ظرفیت فضای مجازی نیز باید در دستور کار نهادهای مرتبط در لرستان قرار گیرد.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان لرستان از راه‌اندازی خانه‌های ورزش روستایی خبر داد و بیان کرد: توسعه ورزش در مناطق روستایی به‌ویژه با هدف پیشگیری از اعتیاد از اولویت‌های ماست.

دیناروند اشاره کرد: برگزاری همایش‌های خانوادگی با محوریت «نه به مواد مخدر» و الگوسازی از قهرمانان ورزشی به‌عنوان سفیران پیشگیری، می‌تواند در مسیر مبارزه با مواد مخدر اثرگذار باشد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=111028

برچسب ها