• امروز : جمعه - ۲۳ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - جماد أول - 1447
  • برابر با : Friday - 14 November - 2025
کل پست ها: 75697اخبار امروز : 1
2

کشف بیش از ۴ هزار کیلو موادمخدر و به هلاکت رسیدن سرکرده و ۱۱ شرور در عملیات کویری اصفهان

  • کد خبر : 117712
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸
کشف بیش از ۴ هزار کیلو موادمخدر و به هلاکت رسیدن سرکرده و ۱۱ شرور در عملیات کویری اصفهان
معاون امنیتی و انتظامی استاندار اصفهان، ضمن تشریح اولویت‌های سه‌گانه این معاونت، بر لزوم اتخاذ رویکردی جهادی و انقلابی برای مقابله با این آسیب اجتماعی تأکید کرد.

اصفهان – اکبر صالحی در آیین تکریم و معارفه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اظهار کرد: اولویت‌های حوزه معاونت امنیتی در مبارزه با مواد مخدر بر ۳ محور اصلی تعریف شده که پیشگیری کم‌هزینه‌ترین، مؤثرترین، انسانی‌ترین و اثربخش‌ترین حرکت است و باید همواره مورد تأکید قرار گیرد.

وی با قدردانی از کمیته پیشگیری ستاد، به اهمیت تقویت حوزه “درمان و حمایت‌های اجتماعی” اشاره کرد و اعتیاد را یک بیماری دانست که بیماران آن نیازمند درمان، یاریگری و بازگشت به جامعه هستند.

معاون امنیتی استاندار اصفهان، اقدامات انجام شده در حوزه “مقابله” را شایسته تقدیر دانست و از دستگاه‌های ضابطین، به‌ویژه نیروی انتظامی، دستگاه قضایی، و سایر دستگاه های امنیتی به دلیل عملکرد مثبت در این بخش قدردانی کرد.

وی به یک اقدام برجسته در چند ماه گذشته اشاره کرد که در کویر استان اصفهان انجام شد و طی آن بیش ۴ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر کشف و ۱۱ تن از اشرار، از جمله یکی از سرکردگان بزرگ آن‌ها، به هلاکت رسیدند.

صالحی همچنین بر ضربه زدن به بنیان‌های اقتصادی باندهای سازمان‌یافته مواد مخدر تأکید کرد.

صالحی تنها راهکار موفقیت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را “اجتماعی‌سازی و مردمی کردن مبارزه” دانست و گفت: اگر مردم در ارتباط با مبارزه با مواد مخدر ورود کنند، می‌توانیم بر هجمه‌ای که توسط دشمن، بیگانه و افراد سودجو وجود دارد، فائق آییم.

 وی در پایان از خدمات دبیر سابق تقدیر و دبیر جدید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را معرفی کرد.

معاون استاندار از جمله تعیین تکلیف خودروهای توقیفی بلاتکلیف و پیگیری‌های مؤثر در راه‌اندازی کمپ‌های ماده ۱۵ و بهبود شرایط کمپ ماده ۱۶، گفت: “روحیه خود را بدهکار دانستن و طلبکاری از خود، یکی از ویژگی‌های مثبت آقای دهقان است که مانع از خودشیفتگی می‌شود.”

وی با تأکید بر لزوم انجام اقدامات جهادی و انقلابی برای نجات نسل نوجوان و جوان از آسیب اعتیاد از دبیر جدید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خواست به طور جدی به این موضوع ورود کند.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=117712

برچسب ها