کرمانشاه- وحید مرادی اظهارکرد: اساس کار ما به صورت سالانه رسیدن به این عدد است، برای رسیدن به این مهم، یکی از مهمترین برنامههای ما تاکید برنامههای پیشگیرانه و نگاه تحولی به درمان معقوله اعتیاد است. در حال حاضر پیشنویسهای آن در ستاد مبارزه مواد مخدر کشور در حال تدوین است و قرار بر این شده در حوزه درمان تغییراتی برای معتادین متجاهر در نظر گرفته شود، امید است تاثیرات آن را در شیوع شناسی اعتیاد مشاهده کنیم.
وی با اشاره به برنامههای ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال جدید، افزود: برنامه ستاد در سال جدید در حوزه پیشگیری به این صورت است که تمام توان خود را در مدارس و دانشگاهها معطوف کنیم. ظرفیت ما در سطح مدارس کل کشور ممتاز است و تنها نمونه کشوری آن که خانه یاریگران زندگی (که طی تفاهم نامه که ستاد مبارزه با مواد مخدر و آموزش و پرورش منعقد شده) است که در استان کرمانشاه قرار دارد، این خانه به عنوان مرکز آموزش پیشگیری از آسیب اجتماعی از جمله اعتیاد برای دانشآموزان در سطح استان در نظر گرفته است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه با اشاره و معرفی مدرسه ترافیک در کرمانشاه، تصریح کرد: مدرسه ترافیک طی تفاهم نامهای که آموزش و پرورش با راهنمایی و رانندگی و شهرداری متناظرا منعقد کرده، تاسیس شده است، مدرسه ترافیک یک فضای جذاب و مهیج برای دانشآموزان است که موضوعات ترافیکی و آسیبهای اجتماعی ناشی از رانندگی بد و مسائل و آسیبهای اجتماعی در سطح استان با بیان جذاب و شیوا برای دانشآموزان مدارس بازگو میشود.
وی با بیان اینکه هدف و اولویت ما در سال پیش رو ارتقا سطح فعالیتها از لحاظ کیفی و کمی در خانه یاریگران زندگی است، گفت: در سال ۱۴۰۳ در سطح دانشگاهها، اولین دبیرخانه تشکلهای دانشجویی پیشگیری از اعتیاد را در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کرمانشاه راهاندازی شد، کانون پیشگیری از اعتیاد دانشگاه پیام نور به عنوان دومین کانون در هفته جاری راه اندازی خواهد شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه، در پایان گفت: برنامه ما برای دیگر دانشگاههای استان در سه ماه اول سال راهاندازی کانونهای پیشگیری از اعتیاد و در سه ماهه دوم بهرهبرداری و رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده است.