• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73169اخبار امروز : 0
4

۹۳۵ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در مازندران دستگیر شدند

  • کد خبر : 107633
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۸:۵۴
۹۳۵ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در مازندران دستگیر شدند
فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری ۹۳۵ متهم به خرده فروشی موادمخدر و معتاد متجاهر در اجرای طرح امنیت آرامش در استان خبر داد.

مازندران- سردار حسن مفخمی شهرستانی روز یکشنبه اظهار کرد: در راستای اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز در قالب طرح آرامش با شناسایی و دستگیری قاچاقچیان مواد مخدر، خرده فروشان و معتادان متجاهر در سطح استان مازندران به مرحله اجرا در آمد.

وی افزود: از آنجایی که یکی از دغدغه‌ها و مطالبه مردمی در حوزه امنیت اجتماعی برخورد با قاچاقچیان و جمع آوری خرده فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر و پاکسازی محلات از لوث وجود این دسته از افراد است که سوابق موجود بخشی از جرایم خرد مانند سرقت‌ها توسط آنها صورت می‌گیرد.

فرمانده انتظامی استان در ادامه گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر در راستای پاسخگویی به این مطالبه به مدت سه روز، اقدام به اجرای طرح جمع آوری و پاکسازی در سطح استان مازندران از وجود خرده فروشان مواد مخدر و معتادان نموده که ۴۰۲ قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند و از آنان بیش از ۱۶۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.

سردار مفخمی شهرستانی افزود: در همین ارتباط ۵۳۳ معتاد متجاهر شناسایی و دستگیر شدند و پس از غربالگری به مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ تحویل داده شدند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=107633

برچسب ها