• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 1
3

آموزش و آگاه‌سازی اولین گام پیشگیری از اعتیاد است

  • کد خبر : 107467
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۹:۱۶
آموزش و آگاه‌سازی اولین گام پیشگیری از اعتیاد است
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان تاکید کرد: دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی مثل آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد، اداره کار و ... نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی در حوزه پیشگیری از اعتیاد برای جوامع هدف اقدام کنند.

کردستان- حسن اصلانی در جلسه کمیته فرهنگی و اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اظهار کرد: یکی از وظایف این کمیته در دستورالعمل ستاد مبارزه با مواد مخدر، ارائه پیشنهاد و اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه اعضا برای تحقق سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر خصوصاً در حوزه فرهنگی و پیشگیری می‌باشد که لازم است کلیه اعضا پیشنهادات خود را به دبیرخانه شورای هماهنگی استان ارسال کنند.

وی ضمن تأکید بر اینکه آموزش و آگاه‌سازی اولین گام پیشگیری از اعتیاد است، گفت: دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی مثل آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد، اداره کار و … نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی در حوزه پیشگیری از اعتیاد برای جوامع هدف اقدام نمایند.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد یکی از بهترین و موثرترین راه‌های پیشگیری از اعتیاد می‌باشد و بایستی در این زمینه برنامه‌ریزی جدی صورت گیرد.

اصلانی همچنین تاکید کرد: کمیته فرهنگی و اجتماعی شورای هماهنگی می‌بایست اقدامات اعضای خود را بر تلاش برای پیشگیری از پدیده اعتیاد از طریق حذف و کنترل عوامل اجتماعی و فرهنگی آن متمرکز نماید.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=107467

برچسب ها