• امروز : جمعه - ۲۲ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 11 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
10

افیونی به نام شیشه

  • کد خبر : 10414
  • ۰۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵

 «شیشه» واژه ای عامیانه برای ترکیبی به نام «متامفتامین» است، این ماده محرک بطور مصنوعی تهیه می شود و ویژگی های متفاوت با سایر مواد مخدر نظیر تریاک و هرویین دارد. ویژگی های شیشه برخلاف تریاک و هرویین با تفاوت های زیادی روبروست، بطوریکه مصرف کنندگان آن انرژی و هیجان کاذبی به دست می آورند، […]


 «شیشه» واژه ای عامیانه برای ترکیبی به نام «متامفتامین» است، این ماده محرک بطور مصنوعی تهیه می شود و ویژگی های متفاوت با سایر مواد مخدر نظیر تریاک و هرویین دارد.

ویژگی های شیشه برخلاف تریاک و هرویین با تفاوت های زیادی روبروست، بطوریکه مصرف کنندگان آن انرژی و هیجان کاذبی به دست می آورند، البته نباید فراموش کرد که ماده محرک شیشه فقط از متامفتامین تشکیل نشده و از ترکیبات خطرناک دیگری برخوردار است.

این مواد در آزمایشگاه ها و مراکز علمی تهیه نمی شود و در کارگاه های زیر زمینی و تحت شرایط غیراستاندارد تولید می شود، از آنجا که این ماده شباهت زیادی به شیشه خرده دارد و به شکل کریستال است، شیشه نام گرفته اما هنگامی که حرارات می بیند، برخلاف شیشه های در و پنجره به راحتی ذوب می شود و بخارات آن از طریق دستگاه تنفسی به راحتی قابل جذب است.

** شیشه اعتیادآور است

کارشناس اعتیاد درباره شیشه به خبرنگار ایرنا می گوید: شیشه ای که در حال حاضر در بازار قاچاق مواد محرک ایران وجود دارد، بیشتر بصورت کریستال های ریز مانند شکر است که در تکه های کوچک یک لوله پلاستیکی جاسازی شده و سر و ته آن بسته می شود.

«محمدحسین غلامی» ادامه می دهد: این ماده به شکل های دیگری از جمله بلورهای شفاف، تیز و غیره نیز عرضه می شود.

وی با بیان اینکه قاچاقچیان مواد با این شعار که شیشه حاوی مرفین نبوده، پس اعتیادآور نیست، مصرف آن را تبلیغ می کنند، می افزاید: متاسفانه بسیاری از افراد ناآگاهانه خواسته یا ناخواسته در دام این ماده محرک گرفتار می شود.

** بی خوابی تا ۷۲ ساعت

این کارشناس اعتیاد تصریح می کند: مصرف کنندگان این ماده تا ۷۲ ساعت حتی یک دقیقه نمی خوابند، در این مدت توهم شدید و خیره شدن به یک نقطه خاص برای چندین ساعت و همین طور رفتارهای بی پروا از حالات نشئگی این ماده محسوب می شود.

غلامی می گوید: بعضی از مصرف کنندگان شیشه پس از مصرف با توجه به توهم شدید به تصور پرواز خود را از پنجره ساختمان چند طبقه به پایین پرتاب کرده اند.

وی اضافه می کند: پس از از بین رفتن اثر این ماده، شخص مصرف کننده طوری احساس خستگی و کوفتگی می کند که ممکن است حدود ۴۸ ساعت یا دو شبانه روز بصورت پیوسته خواب باشد و پس از بیداری سردردهای شدید، بی قراری، لرزش و حرکات غیرعادی اعضای بدن مثل دست و سر از حالات آن است.

** حرکات جنون آمیز در حالت خماری

این کارشناس اعتیاد ادامه می دهد: مصرف کننده شیشه در حالت خماری دست به حرکات جنون آمیزی می زند که شاید دیوانگان زنجیری این کار را نکنند. از مهمترین عوارض طولانی مدت مصرف شیشه که معمولا بعد از گذشت کمتر از شش ماه مصرف خود را نشان می دهد، اختلال شدید در عملکرد دریچه پروستات است که معمولا ادرار و اسپرم با هم دفع می شوند.

غلامی خاطرنشان می کند: آسیب های شدید کبدی و جوش های صورت، کوچک شدن بیضه ها به همراه درد شدید و تضعیف قوای جنسی از دیگر عوارض این ماده مخدر خطرناک است.


منبع خبر: ايرنا ۹۳٫۰۶٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=10414

برچسب ها