• امروز : دوشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Monday - 16 September - 2024
کل پست ها: 71598اخبار امروز : 0
32

مردمی‌سازی مبارزه با موادمخدر بهترین شیوه مقابله با این بلای خانمان‌سوز

  • کد خبر : 91866
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶
مردمی‌سازی مبارزه با موادمخدر بهترین شیوه مقابله با این بلای خانمان‌سوز

گلستان- مهدی طالبی در دیدار با اعضای تحریریه خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون چهارتن انواع موادمخدر در استان گلستان کشف شده است و بیش از ۸۰۰ نفر از معتادان متجاهر جمع‌آوری و ساماندهی شدند که این امر درکاهش جرائم تاثیربسزایی داشته ‌است.وی با بیان اینکه اغلب سرقت ها توسط معتادان […]

گلستان- مهدی طالبی در دیدار با اعضای تحریریه خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون چهارتن انواع موادمخدر در استان گلستان کشف شده است و بیش از ۸۰۰ نفر از معتادان متجاهر جمع‌آوری و ساماندهی شدند که این امر درکاهش جرائم تاثیربسزایی داشته ‌است.
وی با بیان اینکه اغلب سرقت ها توسط معتادان متجاهر رخ می دهد، تصریح‌کرد: پاکسازی محیط خیابان‌ها از معتادان‌متجاهر باعث ترمیم ویترین‌اجتماعی می‌شود و در کاهش جرائم تاثیرگذار است.
دبیر شورا خاطرنشان‌کرد: استان گلستان در مسیر مبارزه با موادمخدر، ابزار مورد نیاز در این مسیر و آسیب‌های ناشی از سوءمصرف مواد در جامعه دچار عقب‌ماندگی تاریخی بوده و در این راستا حمایت همه‌جانبه استاندار، دستگاه‌قضایی و دستگاه‌های عضو شورا ضروری است..
طالبی با اشاره به گسترش فضای مراکزاقامتی در گلستان ادامه‌داد: یکی از مشکلات اساسی ما در جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر کمبود فضای فیزیکی و مناسب بود که در این راستا تلاش‌کردیم تا با اندک ظرفیت و پنانسیل موجود، فضای فیزیکی و ظرفیت‌اسمی آنها را افزایش دهیم.
وی گفت: افزایش و گسترش فضای مرکز اقامتی توسکستان با احداث ۶ سوله با همکاری شهرداری گرگان و مشارکت خیر خواهانه شرکت های وب در حال انجام است ولی در گنبدکاووس این فرایند با کمی تاخیر همراه شده است.
وی بیان‌کرد: در حال حاضر مرکز ماده ۱۶ بانوان به ظرفیت ۴۰ نفر در گنبدکاووس به بهره‌برداری رسیده و در حال انجام فعالیت است.
دبیر شورا؛ مردمی‌سازی را بهترین شیوه مبارزه با این بلای خانمانسوز برشمرد و گفت: بهترین شیوه برای مبارزه با این پدیده‌شوم مردمی‌سازی مبارزه است. در گام اول همه ما باید شناخت نسبی از انواع ‌مواد مخدر، راههای مبارزه و پیشگیری را فرا گرفته و آن را در جامعه بسط و گسترش دهیم.
طالبی افزود: نابودی بنیان‌خانواده و نظام‌اجتماعی جامعه از اهداف کشورهای استعمارگر با اشاعه موادمخدر در بین مردم به ویژه جوانان و فرزندان است و اگر در این زمینه اطلاعات لازم را داشته ‌باشیم بهتر می‌توانیم با آن مبارزه کنیم.
وی خاطرنشان‌کرد: بابرگزاری نشست‌های گفتمانی و انتقال اطلاعات سینه‌‌به‌سینه ،در این مسیر گام‌های خوبی برداریم و باید همه‌باهم درکنارهم یاریگر هم باشیم.
دبیر شورا بیان‌کرد: خانواده در پیشگیری و مبارزه با موادمخدر نقش و جایگاه ‌ویژه‌ای ایفا می‌کند و هرچه پویاتر، محکم‌تر و علمی‌تر حرکت کند، موفقیت بیشتری کسب خواهدکرد..
طالبی ابرازکرد: رویکرد خانواده برای فرزندان باید رویکرد رشدمدار به لحاظ روانی، رفتاری، علمی و دانشی باشد.
وی ادامه‌ داد: اگر در هرخانواده یک فرد به عنوان مرجع اطلاعات لازم را در حوزه‌های مختلف موادمخدر، پیشگیری، مبارزه و حتی درمان کسب‌کرده و آنها را به جامعه‌هدف خود در خانواده، بستگان، دوستان و محله خود انتقال دهد، بخش وسیعی از جامعه از این بلای شوم در امان خواهند ماند.
طالبی یادآورشد: در کنار ارائه خدمات، انجام پایش نیز ضروری است. امسال پایش از مراکز سرپایی نسبت به سال گذشته ۱۱۵ درصد و پایش از مراکز اقامتی ۴۹۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته‌است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=91866