• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

کشف ۳ تن مواد مخدر در غرب استان تهران/ دستگیری ۱۰ هزار نفر

  • کد خبر : 102597
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
کشف ۳ تن مواد مخدر در غرب استان تهران/ دستگیری ۱۰ هزار نفر
فرمانده انتظامی غرب استان تهران از کاهش ۱۸ درصدی سرقت در غرب استان تهران خبر داد و گفت: در شش ماهه اول سال جاری شاهد افزایش ۱۶ درصدی کشفیات سرقت‌ها بودیم و در این رابطه ۱۰ هزار و ۸۹۷ سارق دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

غرب استان تهران- سردار کیومرث عزیزی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت شهدای مقاومت و تبریک هفته فراجا اظهار داشت: در نیمه اول سال جاری یک میلیون ۲۶۴ هزار و ۳۵ تماس تلفنی با پلیس برقرار شده که ۴۹۸ هزار و ۵۲۶ مورد عملیاتی شده و بخشی هم مربوط به شکایات، انتقاد و تقدیر از مأموران انتظامی بوده است.

وی با بیان اینکه ۱۲۳ طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در محلات مختلف انجام شده است، افزود: برخورد با اراذل و اوباش در شهرستان‌های غرب استان تهران ۱۰ درصد افزایش داسته است.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران در نیمه اول سال جاری بیش از سه تن مواد مخدر کشف و ۹هزار و ۹۵۰ نفر در این رابطه دستگیر شدند، تصریح کرد: ۹ هزار ۳۹۲ معتاد متجاهر در شش شهرستان غرب استان جمع آوری و پس از غربالگری به مراکز ترک اعتیاد تحویل شدند که ۹۰ درصد افزایش دستگیری و جمع آوری نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد.

سردار عزیزی با اشاره به کاهش ۱۸ درصدی سرقت در غرب استان تهران افزود: در شش ماهه اول سال جاری شاهد کاهش ۱۸ درصدی سرقت و افزایش ۱۶ درصدی کشفیات سرقت‌ها بودیم و در این رابطه ۱۰ هزار و ۸۹۷ سارق دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

وی در ادامه بیان کرد: برخوردهای مناسب و قاطع دستگاه قضایی با سارقان، نصب دوربین های پایشی و نصب پابند الکترونیکی برای سارقان با سابقه بیش از ۴ محکومیت کیفری موجب بازدارندگی و کاهش سرقت شده است.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران با بیان اینکه ۵ هزار و ۹۴۰ مورد تصادفات خسارتی ثبت شده است ابراز داشت: ۷هزار و ۳۶۵ مورد تصادفات جرحی و ۱۱۳ مورد تصادف منجر به فوت شده است.

عزیزی همچنین اضافه کرد: بالغ بر ۲۰ درصد کاهش تلفات تصادفات را در شهرستان‌های غرب استان تهران داشتیم که بخشی از آن به دلیل رعایت شهروندان و بخشی هم تلاش های همکاران پلیس موجب این کاهش است.

وی در خصوص سازماندهی اتباع بیگانه گفت: سازماندهی اتباع غیرمجاز ۷۵۰ درصد افزایش یافته که این برنامه به صورت ویژه تا پایان سال در دستور کار پلیس قرار دارد.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران آمار پلاک‌های نصب شده را ۳۴ هزار و ۶۳۳ مورد عنوان و بیان کرد: در خصوص نصب پلاک ۱۲ درصد افزایش داشته و صدور گواهینامه ۱۷ درصد کاهش و صدور گذرنامه نیز ۶ درصد کاهش داشته است.

سردار عزیزی به کشف ۵ هزار و ۴۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق و تشکیل ۵۵۰ مورد پرونده و دستگیری ۵۴۵ نفر در این‌خصوص اشاره و تصریح کرد: تعداد ۲۸ هزار و ۱۴۱ مورد بازدید از صنوف انجام شده که یک هزار و ۴۰۱ مورد پلمب شدند. 

وی در ادامه بیان داشت: در حوزه جرائم سایبری ۲۴۲۷ مورد پرونده کشف شده است که ۱۱۰ درصد نسبت به مشابه سال گذشته افزایش کشفیات را نشان می‌دهد.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: پلیس هوشمند و مردم قانون‌مدار باید در جامعه به عینه احساس شود همانگونه که پلیس در راستای هوشمند سازی از تمام توان خود و شرکت های دانش بنیان استفاده می کندتا بهترین خدمات را به مردم ارائه دهد در بحث قانون مداری هم شهروندان ضمن رعایت قانون و مقررات در سطح جامعه در این امر مهم پلیس را یاری کنند تا باعث ارتقای سطح امنیت در جامعه شود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=102597

برچسب ها