چهارمحال و بختیاری- غلامعلی حیدری در نخستین یادواره شهدای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان ضمن گرامیداشت یاد رئیسجمهور شهید و شهدای خدمت و پاسداشت یاد و خاطره شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه شهدا بالاترین سرمایه زندگی خود یعنی جانشان را در راه صیانت و پاسداری از جامعه و میهن ایثار کردند، اظهار کرد: راه شهدای والامقام با کار فرهنگی تداوم مییابد و شهدای پلیس مبارزه با مواد مخدر با سوداگران مرگ مبارزه کردند.
وی با بیان اینکه شهید جمهور پیوسته دغدغه خدمت به مردم را داشت، ادامه داد: یکی از خدمات ایشان احیا و فعالسازی دوباره شوراهای راکد از جمله شورای عالی مبارزه با مواد مخدر، شورای محیط زیست و شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که با احساس مسئولیت وافر این مجموعهها را دیگر بار فعال کرد تا برکات آن به همه کشور برسد.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: یکی از برکات شورای عالی انقلاب فرهنگی این بود که بعد از سالها، روز چهارمحال و بختیاری یعنی ۲۰ بهمنماه وارد تقویم کشور شد.
حیدری با بیان اینکه شورای عالی مبارزه با مواد مخدر نیز از سوی آیتالله رئیسی فعال شد و مصوبات و تصمیمات مهمی در راستای مبارزه با این پدیده خانمانسوز داشت، افزود: یادواره «شهدای مدافع جان» برای نخستین بار در کشور، برای پاسداشت خانوادههای شهداست که عزیزان خود را در راه صیانت از نوجوانان و جوانان و جامعه و خانوادهها فدا کردند، این یادواره همچنین پاسداشت جوانانی است که پروانهوار جان خود را فدا کردند تا نور و روشنایی بماند.
وی بیان کرد: این جوانان هوشمند و شهدای والامقام پلیس مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری آگاهانه این راه را انتخاب کردند زیرا مبارزه با مواد مخدر به معنی مبارزه با آسیبهای اجتماعی است.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۲۷ شهید پلیس مبارزه با مواد مخدر استان درخت تنومند انقلاب اسلامی را آبیاری کردند، تصریح کرد: ما از روح پرفتوح شهدا برای تداوم راه آنان و ادامه مبارزه با مواد مخدر مدد میگیریم؛ همه ما با این شهدا پیمان میبندیم که با کار فرهنگی و جهاد تبیین، خدمترسانی به مردم را ادامه دهیم.
حیدری با تأکید بر اینکه تمام امکانات استان در راه مبارزه با مواد مخدر قرار دارد، اظهار کرد: مبارزه با این پدیده در سایه همکاری خانوادهها تحقق مییابد و اگر کسی مواد نخرد طبعاً سوداگران و قاچاقچیان نیز مجالی نخواهند یافت و لذا همه ما باید این پدیده را تقبیح کنیم.
وی در پایان گفت: مبارزه با مواد مخدر با فرهنگسازی در بین نوجوانان و جوانان اتفاق میافتد که این مهم در سایه پیمان با شهدای والامقام تحقق مییابد.
برگزاری ۱۵ یادواره شهدای جان در کشور
مسوول کارگروه علمی و عملیاتی کنترل و کاهش آسیب اعتیاد سازمان امور اجتماعی کشور گفت: براساس برنامهریزی انجام شده امسال ۱۵ یادواره شهدای جان و سال آینده نیز کنگره بینالمللی شهدای مبارزه با مواد مخدر برگزار میشود.
ابوالحسن صفرپور افزود: از ابتدای انقلاب تاکنون چهار هزار شهید مبارزه با مواد مخدر تقدیم این نظام شده که ۲ هزار نفر از آنان نیز در سیستان و بلوچستان بوده است.
وی اظهار داشت: شهدای مبارزه با مواد مخدر مظلومترین و گمنامترین شهدا هستند که با نثار جان خود در مقابل این بلای خانمانسوز ایستادند.
مسوول کارگروه علمی و عملیاتی کنترل و کاهش آسیب اعتیاد سازمان امور اجتماعی کشور گفت: برخورد با مواد مخدر نیازمند یک خیزش اجتماعی و حرکت عمومی است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری نیز گفت: یادواره ۲۷ شهید مدافع جان با هماهنگی و همکاری دستگاههای مختلف دولتی و نهادهای مردمی و فرهنگی برگزار شده است.
سیروس میرزایی هدف از برگزاری یادواره شهدای مدافع جان را الگو قراردادن این شهدا برای جوانان و نوجوانان عنوان کرد و افزود: تلاش میشود با برگزاری این یادوارهها نسل جوان راه خدمت و خیانت را تشخیص دهند.
تجلیل از خانوادههای ۲۷ شهید پلیس مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری و رونمایی از اثر موسیقایی «خشت بهشت» یادبود رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی و شهدای خدمت با حمایت سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت قمر بنیهاشم(ع) از دیگر بخشهای این یادواره بود.