• امروز : چهارشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 7 May - 2025
کل پست ها: 73589اخبار امروز : 0
14

مبارزه با مواد مخدر در اولویت کاری دستگاه‌ها قرار گیرد

  • کد خبر : 98891
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۹:۳۹
مبارزه با مواد مخدر در اولویت کاری دستگاه‌ها قرار گیرد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان گفت: مبارزه با مواد مخدر در اولویت کاری دستگاه‌ها قرار گیرد. اگر در این حوزه منسجم و برنامه محور پیش نرویم قطع به یقین در سال‌های آتی با مشکلات بیشتری روبرو خواهیم شد.

گلستان- مهدی طالبی با حضور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بندرگز با اشاره دستاوردهای استان در حوزه مبارزه با موادمخدر گفت: توسعه ظرفیت مرکز ماده ۱۶ استان از صد نفر به هزار نفر،  افزایش سقف اعتبارات تخصیصی به استان در حوزه های مختلف از جمله رشد ۵ برابری اعتبارات بیمه خدمات درمان معتادان، رشد سه برابری اعتبارات ماده ۱۶، تدوین طرح ها و برنامه های کار آمد و قابل سنجش در حوزه های مختلف، برنامه خاص هفته مبارزه با مواد مخدر با مشارکت مردمی، اجرای برنامه غوام، اجرای طرح یاریگران زندگی در ۳۰۴ روستا ، تدوین برنامه حوزه توانمندسازی و اشتغال، اجرای الگوی ائتلافی نماد، طرح شهید سلیمانی، طرح حکمرانی مردمی برنامه های پایش و نظارت بر دستگاه ‪به خصوص مراکز درمانی با رشد ۴۸۰ درصدی از جمله این توفیقات است.

وی بیان کرد: مسئله مبارزه با مواد مخدر باید در اولویت کاری دستگاه‌ها قرار گیرد. دستگاه‌های عضو می‌توانند در خیلی از حوزه‌ها ورود پیدا کنند. اگر در این حوزه منسجم و برنامه محور پیش نرویم قطع به یقین در سال‌های آتی با مشکلات بیشتری روبرو خواهیم شد. می طلبد دستگاه‌های عضو شورا با اولویت اقدامات پیشگیرانه با تدوین یک برنامه عملیاتی کیفی و قابل سنجش در این حوزه اقدام و در پایان هر سال از فعالیت خویش ارزیابی نیز داشته باشند. مجموعه شهرستان با محوریت فرمانداری با پیگیری از دستگاه های استانی چنانچه حق السهم اعتبارات خود را در سالجاری تعیین کنند قطعا در نحوه برنامه ریزی تاثیر گذار است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان با اشاره به طرح یاریگران زندگی در روستا بیان کرد: ایجاد زمینه مشارکت مردمی که مورد تاکید مقام معظم رهبری در شعار سال نیز می باشد از اهمیت ویژه ای برخوردار است. برنامه یاریگران زندگی در روستا یک الگوی کار آمد در فراهم نمودن مشارکت اجتماعی در روستاهاست در این خصوص در جهت تقویت برنامه های مردم پایه کانون های یاریگران در روستا لازمست تمام دستگاه‌های عضو نحوه مداخله و مشارکت خویش در محیط های روستایی در سال جاری را در قالب یک برنامه عملیاتی مشخص تدوین و ارائه کنند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=98891

برچسب ها