• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
4
در خراسان شمالی صورت گرفت؛

دستگیری بیش از ۹۰۰ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر

  • کد خبر : 98754
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۷:۳۹
دستگیری بیش از ۹۰۰ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر
فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی از دستگیری بیش از ۹۰۰ خرد و فروش مواد مخدر و معتاد و متجاهر در استان خبر داد.

خراسان شمالی- سردار مطهری زاده در این رابطه اظهار کرد: از دو ماه پیش تاکنون بیش از ۲۶۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده است.

وی افزود: ۳۶۰ نفر خرده فروش مواد مخدر نیز در کشفیات این مواد دستگیر شدند، همچنین ۵۶۰ نفر معتاد و متجاهر نیز در طرح‌های مختلف دستگیر و به کمپ‌های ترک اعتیاد ارجاع داده شده‌اند.

وی با بیان اینکه ۳۰ دستگاه خودرو توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر در استان توقیف شده است، ادامه داد: سه باند حرفه‌ای مواد مخدر نیز در این مدت متلاشی شده است. 

سردار مطهری زاده تاکید کرد: این برخوردها با توزیع کنندگان مواد مخدر، حاصل همکاری مرزبانی، سپاه، شورای هماهنگی مواد مخدر، دستگاه قضایی و سایر مجموعه‌های دخیل در این حوزه است و پلیس تمام تلاش و برنامه‌های خود برای مقابله با مواد مخدر را با قدرت انجام می‌دهد. 

وی اظهار کرد: یکی از مصادیق تامین امنیت مردم در جامعه، مبارزه با باندهای مواد مخدر از ریز تا درشت است که امنیت روانی خانواده‌ها و افراد جامعه را به خطر می‌اندازند.

به گفته فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی، از شهریور ماه سال گذشته تاکنون حدود هفت طرح آرامش و امنیت در شهرها انجام و حدود یک تن مواد مخدر نیز کشف شده است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=98754

برچسب ها