قم- دکتر علیرضا کاظمی در این جلسه گفت: انسان دائم در معرض انتخابهای سخت است و در مسیر انتخابها وسوسههای شیطانی در فراروی زندگی ما قرار دارد.
وی افزود: تفکر و تعقل میتواند ما را به انتخاب درست برساند، آنچه به فرزندان ما آسیب میرساند این است که برای انتخاب، علاوه بر اینکه مشورت و فکر نمیکنند، مهارت لازم را برای مواجهه با این انتخاب کسب نمینمایند.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه امروز آسیبهای اجتماعی ابعاد مختلفی پیدا کرده، اضافه کرد: نگرشها و باورهای بسیار غلط که در ذهن وجود دارد، یکی از آسیبهایی است که به نوجوانان وارد میشود؛ باید در این حوزه آگاهی و دانش را افزایش دهیم.
کاظمی خطاب به دانش آموزان، ادامه داد: حفظ و حراست از سلامت خودمان و کمک به حفظ، نگهداری و سلامت دوستان خودمان دو وظیفه ماست؛ باید یاریگر هم باشیم و به همکلاسیهایمان کمک کنیم.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره نوجوان سالم، گفت: محصولی که از این جشنواره بیرون آمده بخشی از اندیشههای فکری خود ماست، اما اثر این کار هنری میتواند در جامعه بینظیر باشد و جامعه مخاطب بسیاری را متحول کند.
کاظمی افزود: تلاش کنید تا تولیدات فرهنگی و هنری در فضای واقعی و مجازی در معرض دید عموم قرار گیرد و متولیان نیز بسترهای ظهور و بروز این آثار را فراهم کنند.
وی نماز و انفاق را دو راهبرد برای سلامتی و سعادت فردی و اجتماعی انسان بیان کرد و گفت: برای داشتن جامعه و انسان سالم باید حواستان به نماز و سلامت روحی و روانی که بر فضای ذهنی انسان حاکم میشود، باشد.
قائممقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: اثر وجودی نماز ابتدا در خود انسان و بعد در جامعه متجلی میشود و ایمنی ما در برابر آسیبها بیشتر است.
