فارس- ارسطو ترکمان منش با بيان اين مطلب در جلسه كميته تخصصي توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردم نهاد استان، اظهار داشت: رويكرد اجتماعي در مبارزه با مواد مخدر و روانگردان ها اقدامي مؤثر و قابل توجه است چرا كه به دنبال آن اقدامات پيشگيرانه در سطح جامعه نمود پيدا ميكند و اين رويكردي است كه بايد تمامي دستگاهها آن را دنبال كنند.
وي در ادامه استفاده از ظرفيتهاي سازمانهاي مردم نهاد را در پيشگيري از اعتياد مهم و ضروری برشمرد و گفت: بايد با برنامهريزي صحيح از ظرفيت و توانمندی سازمانهاي مردم نهاد در جهت گسترش فرهنگ مبارزه با مواد مخدر و افزايش سطح آگاهي افراد جامعه به خصوص نوجوانان و جوانان استفاده بهينه نمود.
سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همچنين گفت: پيامدها و آسيبهاي ناشي از مصرف مواد مخدر بسيار خطرناك است لذا بايد آموزش و اطلاعرساني به موقع مبتني بر اصول علمي و حرفهاي در دستور كار باشد.
ترکمان منش بيان داشت: رويكرد اجتماعي با تحقق شعار “یاریگر هم باشیم” در مسير مبارزه با مواد مخدر اقدامي مؤثر و قابل توجه است و بايد با مشاركت همه جانبه مردم آن را در سطح جامعه گسترش دهیم.
وي با اشاره به این موضوع که سازمانهای مردم نهاد با وجود پتانسيلها موجود ميتوانند در مبارزه همه جانبه بر عليه مواد مخدر موفق عمل نمايند، گفت: بستر لازم به منظور فعالیت سازمانهاي مردم نهاد و به ویژه خیرین در حوزه های کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان از اعتیاد و خانواده های آن در سطح استان فراهم است و باید با همت دستگاه های عضو و مرتبط زمینه مشارکت حداکثری در این خصوص فراهم گردد.
ترکمان منش در پايان سخنان خود بیان کرد: باید با همكاري بيش از پيش و با کمک سازمان های مردم نهاد و گروه های جهادی با اجراي اقدامات پیشگیرانه، مقابله ای و درمانی نسبت به مبارزه با مواد مخدر و كاهش آسيبهاي ناشي از معضلات آن اقدام گردد.