• امروز : شنبه - ۱۶ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 5 April - 2025
کل پست ها: 73305اخبار امروز : 5
18
با حضور دکتر مومنی؛

کارگاه حرفه آموزی مرکز نگهداری درمان و کاهش آسیب کبودرآهنگ افتتاح شد

  • کد خبر : 98266
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶
کارگاه حرفه آموزی مرکز نگهداری درمان و کاهش آسیب کبودرآهنگ افتتاح شد
کارگاه حرفه آموزی مرکز نگهداری درمان و کاهش آسیب ماده 16 کبودرآهنگ با حضور دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر و استاندار استان همدان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری؛ دکتر اسکندر مومنی که به استان همدان سفر کرده است، در حاشیه افتتاح کارگاه حرفه آموزی مرکز نگهداری درمان و کاهش آسیب ماده ۱۶ کبودرآهنگ گفت: نگاه جمهوری اسلامی ایران و همچنین ریاست جمهوری کشورمان به موضوع معتادان به‌ویژه معتادان متجاهر از دو منظر است؛ یکی اینکه این افراد انسان و هموطن ما هستند و به‌صورت خودخواسته و غفلت و لغزش دچار اعتیاد شده‌اند و حقشان نیست که در خیابان‌ها و پارک‌ها گذران زندگی کنند و از هر گونه خدماتی محروم باشند. وظیفه ماست که این افراد را درمان کرده و با آموزش مهارت‌ها، بازتوانی و ارائه خدمات درمانی، آنان را به آغوش خانواده‌هایشان برگردانیم.

وی افزود: از طرف دیگر، اعتیاد یک آسیب و منشأ سایر آسیب‌ها است، علت ۵۵ درصد طلاق‌ها و بسیاری از سرقت‌های و جرائم خرد، همین اعتیاد است. این افراد به دلیل ابتلا به اعتیاد، از خانه و خانواده طرد شده‌اند، برای گذران زندگی خود دست به این جرائم می‌زنند که همه باید تلاش کنیم و زمینه بازگشت آنان را به زندگی سالم فراهم کنیم.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر بیان داشت: زمانی درمان فرد معتاد کامل می‎شود که فرد بهبودیافته از طریق فراگیری حرفه و اشتغال مشغول به کار شود و از این طریق جامعه‎پذیر و نهایتاً در کانون خانواده قرار گیرد، اگر چرخه‌ی درمان و سم‌زدایی مهارت‌آموزی و بازگشت به جامعه کامل نباشد و به توانمندسازی و حرفه‌آموزی این افراد توجه نشود، چرخه درمان آنان کامل نخواهد شد.

مومنی افزود: اهتمام دولت آن است که در کنار همه مراکز درمانی، مرکز اشتغال‌زایی و مهارت‌آموزی نیز دایر شود تا فرد مددجو در مراکز درمانی، در حین درمان، حرفه و مهارتی هم بیاموزد و خودش محصولی تولید کند و درآمد داشته باشد.

وی بیان داشت: استفاده از بستر خیرین در امر درمان و اشتغال معتادان بسیار مؤثر است و هر جا که نیاز باشد شاهد مشارکت این عزیزان بوده‌ایم و اگر فضایی برای سرمایه‌گذاری باشد، خیران و کارآفرینان نیز حضور خواهند داشت.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، مبارزه با موادمخدر را یک جهاد بزرگ خوانده‌اند و در جلسات رفع آسیب‌های اجتماعی نیز بر ساماندهی معتادان متجاهر تأکید دارند؛ لذا از همه دستگاه‌های دولتی و خیرین می‌خواهیم که در این کار خیر و بزرگ و ساماندهی معتادان متجاهر و اشتغال بهبودیافتگان مشارکت داشته باشند.

همچنین علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان گفت: با افزایش ظرفیت مراکز ماده ۱۶ استان شاهد کاهش جرم، اصلاح مجرمان، ارتقای امنیت اجتماعی و روانی مردم خواهیم بود؛ چرا که مردم با دیدن معتادان متجاهر احساس امنیت ندارند.

حمزه عبدکوند دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان نیز گفت: ۴۴۰ نفر مددجو در مرکز کبودرآهنگ در حال دریافت خدمات درمانی هستند و ظرف یک ماه آینده تلاش داریم تا ظرفیت‌های جدیدی به این مرکز اضافه شود تا به امید خدا استان همدان، یکی از استان‌های موفق در ساماندهی معتادان متجاهر باشد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=98266

برچسب ها