• امروز : پنج شنبه - ۴ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : 24 - رجب - 1446
  • برابر با : Thursday - 23 January - 2025
کل پست ها: 72778اخبار امروز : 0
11
سید حسین درویشی؛

آموزش های مهارتی به بیش از ۱۱۷۵ معتاد بهبودیافته در مازندران ارائه شد

  • کد خبر : 97996
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
آموزش های مهارتی به بیش از ۱۱۷۵ معتاد بهبودیافته در مازندران ارائه شد
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت: در سال گذشته تعداد یکهزار و ۱۷۵ نفر از معتادین بهبود یافته استان مازندران آموزشهای مهارتی را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، سید حسین درویشی گفت: نقش آموزش مهارتی در صیانت از معتادین بهبود یافته و خانواده های آن تأکید دارد و معتقد است، که افزایش سطح آموزش‌های مهارتی بهبود یافتگان مواد مخدر و خانواده های آنان در ارتقاء ضریب صیانت از این افراد مؤثر می باشد.

وی افزود: همکاری بیش از بیش اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در جهت خدمت رسانی بهتر به آسیب دیدگان اجتماعی ویژه معتادین بهبود یافته، با اولویت حرفه های دارای بازار کار ویژه آقایان و حرفه های زیر مجموعه صنایع پوشاک و صنایع دستی برای بانوان برنامه ریزی و اجرا شده و در حال اجر است.

 این مقام مسئول بیان داشت: استفاده از ظرفیت مهارت آموزی در محیط کار واقعی مراکز درمان در جهت توانمندسازی این قشر جامعه بسیار موثر خواهد بود.

 درویشی با اعلام این خبر گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۷۵ نفر از معتادین بهبود یافته استان آموزشهای مهارتی را کسب کردند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=97996

برچسب ها