مازندران- نخستین همایش ترخیص بهبود یافتگان مرکز دولتی نگهداری، درمان وکاهش آسیب استان در شهرستان بابل با حضور دکتر جمالو، معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، سید محمود حسینی پور، استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، عزیز زاده گرجی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا ، علی شیرازی، دبیر شورای هماهنگی استان و اکثریت اعضای شورای هماهنگی استان، بهبودیافتگان و خانواده های ایشان در سالن اجتماعات مرکز نگهداری، درمان وکاهش آسیب استان در بابل ( فلق) برگزار شد .
دکتر محمد جمالو در این همایش با اشاره به انجام اقدامات زیر ساختی مناسب برای کاهش اعتیاد در استان مازندران گفت: استفاده از ظرفیت خیرین و تشکل های مردمی بهترین شیوه مبارزه با اعتیاد است و مازندران به خوبی از این ظرفیت استفاده کرد.
وی با اشاره به شعار سال مقام معظم رهبری که بر مشارکت مردم در همه امور تاکید دارد، افزود: در مبارزه با اعتیاد که فرایند پیچیده و سختی می باشد، استفاده از ظرفیت های مردمی از جمله خیرین و متخصصان بخش خصوصی و جامعه مدنی و تشکل های غیر دولتی اثر بخشی زیادی دارد که مازندران از جمله استانهای پیشرو در این بخش است.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد با اشاره به اولویت اصلی دولت مردمی سیزدهم و برنامه مدون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور مبنی بر تشکیل مجمع خیرین یاریگران زندگی در سراسر کشور تصریح کرد : مسئولیت پذیری و ایفای نقش خیرین و نیکوکاران، به منظور پیشگیری از اعتیاد ، کنترل وکاهش آسیب های ناشی از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردانها و بازتوانی و اشتغال بهبود یافتگان به صورت هدفمند در کشور اجرایی شد.
جمالو تصریح کرد: در راستای تحقق برنامه های تحول گرایانه دولت مردمی سیزدهم با هدف کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از سوء مصرف مواد مخدر و ایجاد نشاط و امید آفرینی در جامعه با حمایت دکتر مومنی دبیرکل ستاد و تلاش استاندار مردمی، طرحهای نو و خلاقانه ای در استان اجرایی شد.
وی با تاکید بر اهمیت اشتغال افراد بهبودیافته در ماندگاری درمان اعتیاد بهبودیافتگان افزود: كسب مهارت و اطلاعات و آگاهي كافي براي جذب منابع و استفاده از امكانات فراهم شده براي داشتن شغل و درآمد پايدار نقش بسزايي در جامعهپذيري و هويت بخشي اجتماعي بهبوديافتگان ايفا مينمايد كه از جمله شاخصهاي مهم در جلوگيري از بازگشت به مصرف و اعتياد مي باشد.
در آغاز این مراسم، علی شیرازی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه مواد مخدر استان، با تشریح عملکرد یکساله شورای هماهنگی استان و اقدامات شاخص و با اشاره به دستور دکتر مومنی دبیرکل ستاد و حمایت استاندار مبنی بر تقویت برنامه بازپروری واشتغال زائی معتادان در استان و صیانت از افراد تحت درمان و خانواده های آنان افزود: با مشارکت دستگاه های دولتی وحمایتی بانکهای عامل سازمانهای مردم نهاد، در راستای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی، اقدامات ماندگاری در استان صورت پذیرفت.
مرکز دولتی نگهداری، درمان وکاهش آسیب استان در شهرستان بابل ( فلق) با سقف ظرفیت ۱۰۰۰ نفر و تخصیص کامل اعتبارات به مبلغ ۳۵۰ میلیارد ریال از سوی ستاد، پیگیری مجدانه استاندار و شورای هماهنگی مازندران و همکاری سپاه کربلا استان در ۲۹ آذر با حضور وزیر کشور، دبیرکل و معاونین ستاد، استاندار و مقامات کشوری واستانی افتتاح و راه اندازی شد.
۱۷ نفر از اولین گروهی بهبود یافتگان در این مرکز از شهر های مختلفی استان طی مراسمی باشکوه و صمیمی در سالن همایش مرکز ماده ۱۶ بابل به آغوش گرم خانواده های خود بازگشتند.


