کردستان- دکتر علی محمد پناه در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای کردستان که به ریاست رسولی مدیرکل بهزیستی استان و با حضور اعضاء در سالن جلسات اداره کل بهزیستی استان برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مهمترین کمیتههای شورا، کمیته فرهنگی و پیشگیری است و جا دارد مصوبات این کمیته به نحو احسن تا خروجی مثبت پیگیری و اجرا شود؛ چرا که ما هرچقدر در زمینه فرهنگی کار کنیم و بتوانیم از همان ابتدای شکلگیری شخصیت کودکان و نوجوانان آنها را با مخاطرات این بلای خانمانسوز آشنا کنیم تا حدود بسیار زیادی توانستهایم از وارد شدن آنها به دنیای بیبازگشت اعتیاد جلوگیری کنیم.
وی ادامه داد: مباحث مربوط به فرهنگی و پیشگیری بدون کمک گرفتن از ابزار رسانه در دنیای امروز تأثیر زیادی نخواهد داشت؛ لذا ما باید با قدرت هر چه بیشتر از این ابزار استفاده بهینه کنیم. توجه نمودن به تولید محتوا متناسب با علایق مخاطب نسل جدید و گنجاندن پیامها و هشدارهای لازم در مورد اعتیاد در اینگونه برنامهها میتواند راه گشا باشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر با اشاره به اینکه اعتیاد منبع و سرمنشأ سایر آسیبهای اجتماعی است، تصریح کرد: ما نباید تنها به مصوبات و گزارشنویسی اکتفا کنیم؛ چراکه واقعیات چیز دیگری است و باید بهصورت میدانی وارد عمل شد.
محمد پناه با اشاره به اینکه لازمه تأثیرگذاری اقدامات پیشگیری و فرهنگی بحث مقابله است، ادامه داد: اگر جامعه ما به این بحث مشترک که این آسیب در کمین همه است، نرسند مبارزه قطعاً نتیجهبخش نخواهد بود و ضرورت ایجاد میکند که اقدامات مقابلهای با قدرت دوچندان ادامه یابد؛ چراکه اعتقاد ما بر این است اگر موادی در جامعه برای عرضه وجود نداشته باشد خود به خود شاهد کاهش این بلیه خانمانسوز خواهیم بود.