• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 0
10

اهمیت بهره‌برداری از ظرفیت خیرین برای توانمندسازی بهبودیافتگان از اعتیاد

  • کد خبر : 95377
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۳
اهمیت بهره‌برداری از ظرفیت خیرین برای توانمندسازی بهبودیافتگان از اعتیاد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان بر اهمیت بهره‌برداری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد، به ویژه خیرین در عرصه توانمندسازی بهبودیافتگان تاکید کرد و راه‌اندازی مرکز جامع توانمندسازی در استان را از برنامه‌هایی خواند که به منظور حرفه‌آموزی و ایجاد زمینه‌های اشتغال این افراد در دستور کار قرار دارد.

گیلان- در راستای توانمندسازی، جامعه‌پذیری و صیانت از بهبودیافتگان اعتیاد نشست هم‌اندیشی «استفاده از ظرفیت خیرین استان گیلان در راه‌اندازی مرکز جامع توانمندسازی» با حضور نمایندگانی از شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان، اداره کل بهزیستی و مجمع خیرین یاریگران زندگی در سالن جلسات اداره کل بهزیستی استان برگزار شد.

محمدعلی اباذری ضمن تأکید بر اهمیت بهره‌برداری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد، به ویژه خیرین در عرصه توانمندسازی بهبودیافتگان گفت: راه‌اندازی مرکز جامع توانمندسازی در استان از جمله برنامه‌هایی است که به منظور حرفه‌آموزی و ایجاد زمینه‌های اشتغال این افراد در دستور کار شورای هماهنگی قرار دارد که این امر با هم‌افزایی و تشریک مساعی بخش‌های دولتی و غیردولتی میسر خواهد شد و امیدوارم با شرایط موجود استان و فضای همکاری خوبی که ایجاد شده است این مهم در کوتاه‌ترین زمان ممکن تحقق یابد.

مقدم نیا، مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی استان نیز گفت: مجمع خیرین یاریگران زندگی از سال گذشته با شعار هر کمپ یک کارگاه اشتغال‌زایی تشکیل شده است و با حمایت ستاد مبارزه با موادمخدر به‌عنوان بازوی اجرایی، توانمندسازی و ایجاد اشتغال مولد معتادین بهبودیافته را نشانه گرفته است. تجربه فروش تولیدات آسیب دیدگان اجتماعی در مراکز مختلف نشان داده استقبال مردمی نیز از محصولات این‌گونه مراکز بالاست؛ چرا که آن‌ها نیز خواهان کاهش آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه اعتیاد در جامعه هستند.

وی با بیان اینکه ایجاد فرصت شغلی برای بهبودیافتگان، اولویت اصلی و راهبردی این مجمع است گفت: بهترین راه پیشگیری از گرایش مجدد افراد بهبودیافته به اعتیاد ایجاد اشتغال است؛ و به‌طور حتم بازگرداندن یک معتاد بهبودیافته به جامعه و خانواده مستلزم فراهم کردن زمینه شغلی با درآمد کافی جهت تأمین نیازمندی‌های خانواده می‌باشد.

در ادامه، حاضرین در این نشست به بیان نقطه نظرات و پیشنهاد‌های خود پرداخته و اقداماتی را که می‌توانند در جهت راه‌اندازی این مرکز انجام دهند عنوان کرده و پیشنهاد‌های خود را بیان کردند.

گفتنی است؛ این نشست در راستای اجرای بندهای ۶ و ۷ سیاست‌های کلی مبارزه با موادمخدر ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و به استناد ماده ۳۴ قانون مبارزه با موادمخدر همچنین تحقق جزء ۳ بند ث ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه و سند جامع درمان و حمایت‌های اجتماعی مصوب سال ۱۳۹۲ در جهت ایجاد مرکز جامع توانمندسازی در استان گیلان با استفاده از ظرفیت خیرین برگزار شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=95377
  • ارسال توسط :
  • منبع : شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان
  • 204 بازدید
  • بدون دیدگاه