• امروز : دوشنبه - ۱۹ آبان - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - جماد أول - 1447
  • برابر با : Monday - 10 November - 2025
کل پست ها: 75632اخبار امروز : 27
0

افزایش ۱۸۴ درصدی کشفیات مواد مخدر در آستارا

  • کد خبر : 118200
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۱
افزایش ۱۸۴ درصدی کشفیات مواد مخدر در آستارا
یاسر همدمی دادستان آستارا با همراهی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر و رئیس اداره بهزیستی شهرستان، از سه کمپ ترک اعتیاد فعال در این شهرستان بازدید کرد و در جریان روند فعالیت‌ها و خدمات ارائه‌شده به مددجویان قرار گرفت.

گیلان – همدمی در حاشیه این بازدیدها، مسئولیت‌پذیری اجتماعی را یکی از ارکان مهم در مبارزه با مواد مخدر دانست و اظهار کرد: بهترین شیوه مقابله با این بلای خانمان‌سوز، آموزش و افزایش آگاهی در مدارس و بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجتماعی‌سازی مبارزه با مواد مخدر است.

وی با اشاره به آمار مقابله با مواد مخدر در شهرستان آستارا گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در این شهرستان کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد ۱۸۴ درصدی داشته است، همچنین در همین مدت، ۷۴۵ نفر از معتادان، خرده‌فروشان و قاچاقچیان مواد مخدر دستگیر شده‌اند.

دادستان آستارا با تأکید بر جایگاه این شهرستان در مقابله با مواد مخدر افزود: از نظر میزان کشفیات نسبت به جمعیت، بندر آستارا رتبه نخست استان گیلان را به خود اختصاص داده است.

همدمی همچنین از فعالیت سه کمپ ترک اعتیاد در شهرستان خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۷۴ نفر در این مراکز در حال دریافت خدمات درمانی هستند.

وی افزود: در سال جاری نیز ۱۴ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی به بهبود یافتگان از اعتیاد که تحت آموزش مراکز فنی و حرفه‌ای در حوزه‌های برق‌کاری، سیم‌کشی و لوله‌کشی قرار دارند، اختصاص یافته است.

انتهای پیام /

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=118200

برچسب ها