دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان گفت: مواد مخدر جزو چهار بحران اصلی جهانی و پرسود ترین تجارت غیر قانونی تلقی می شود و در عين حال ده میلیون نفر در دنيا در بحث مافیای جهانی قاچاق مواد مخدر فعالیت دارند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سید احمد حسینی در جلسه شورا گفت: قبل از ورود ناتو در افغانستان تولید مواد مخدر ۱۸۵ تن بوده و در سال ۲۰۱۴ به ۸ هزار تن رسیده است . قیمت شیشه ۱۷۰ میلیون تومان بوده که به ۶ الی ۷ میلیون و اخیراً به ۱۷ میلیون تومان رسیده است . این تجارت ۵۵۰ میلیون دلار در جهان و در ایران سه میلیارد دلار سود سالانه نصیب قاچاقچیان می کند و طبق براورد سال ۸۳ ده هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد می کند. این ارقام را در نظر داشته باشید که فعاليت سوداگران مرگ همه در حمایتهای آمریکا و غرب انجام ميشود.
دبير شوراي هماهنگي استان تصريح كرد: ما در بحث مبارزه با مواد مخدر با امکانات کمی که داشتیم به جایگاه خوبی رسیدیم الان ما در مقابل جهان یا جامعه فاسد جهانی با همین دست خالی تا اینجا مقاومت کردیم و ایستاده ایم . به حول و قوه الهی این وضعیت ادامه پیدا می کند.
حسيني با اشاره به وضعیت بودجهای دستگاههای اجرایی گفت: ۱۰ درصد بودجه فرهنگی کل دستگاههای استان حسب دستور میبایست خرج موضوع مبارزه با مواد مخدر شود.
وي اضافه کرد: طبق آخرین بررسی انجام شده ۹۰ درصد مردم گفتهاند که مواد مخدر تهدید اول جامعه ایرانی است ، در مقابل این تهدید باید موضع اول برخورد گرفته شود، یعنی هیچ چیز دیگري نمیتواند اولین تهدید و خطر برای نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.
وی با اشاره به اهمیت اجتماعی کردن مبارزه و مقابله با مواد مخدر گفت: ما اینجا امکانات و موقعیت خوبی داریم ، علمای بزرگی از اهل تشیع و تسنن داریم که بعضاً مقبولیت جهانی دارند، از این فرصت ميبایست استفاده كرد چرا که خطر مواد مخدر پشت درب خانه های همۀ ماست ، هیچ کس از این تهدید در امان نیست.
دبیر شورای هماهنگی استان تاکید کردند : در رویکرد اجتماعی و مردمی کردن مبارزه بایست کار کنیم و از علما ، خیرین و معتمدین نهایت استفاده را ببریم .
وی افزود: ۵۵ درصد طلاق ها ، ۴۰ درصد سرقت در کشور ( ۷۴ درصد سرقت در استان ) ، ۲۵ درصد قتلها و در سال ۸۹ سارقين جديدالورود به زندانها ۸۲ درصد آنها آلوده مواد مخدر بوده اند . با توجه به آمار باید اذعان داشت که دسترسی به مواد مخدر و محرکها بسیار آسان و راحت است ، لذا باید فرهنگ سازی و کار بشود.
حسینی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه مقابله ای گفت : امکانات و خدمات در اختیار قاچاقچیان به مراتب بیشتر از نیروهای مقابله ای است ، کشور ما در این راستا ۳۷۵۰ شهید و ۱۲۰۰۰ جانباز را تقدیم کرده ؛ پس کار سخت و ظریف و حساسیت خاص خودش را می طلبد ، ما به لحاظ پیشگیری ، درمان و مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر بایست تا حد جان و تا جایی که نفس می آید تلاش و کار کنیم و غفلت در این بحث قابل قبول نیست.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر۹۳٫۵٫۲