• امروز : سه شنبه - ۲۲ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - ربيع ثاني - 1447
  • برابر با : Tuesday - 14 October - 2025
کل پست ها: 75262اخبار امروز : 0
3

معتاد یک بیمار است/ آنان با حمایت و بهبودی می‌توانند به جامعه بازگردند

  • کد خبر : 116254
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
معتاد یک بیمار است/ آنان با حمایت و بهبودی می‌توانند به جامعه بازگردند

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با بیان اینکه معتاد یک بیمار است، گفت: آنان با حمایت و بهبودی می‌توانند به جامعه بازگردند.

گلستان_ جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان مینودشت به ریاست علیرضا مصطفی‌لو فرماندار و با حضور مهدی طالبی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، حسینی دادستان و سایر اعضای این شورا در اتاق جلسات فرمانداری برگزار شد.

مصطفی‌لو فرماندار مینودشت در این جلسه بیان داشت: جمع‌آوری معتادان متجاهر اگر در لحظه اولیه انجام نشود، قطعا شهرستان را با چالش روبرو خواهد کرد.

وی ادامه داد: این یک وظیفه مستمر است و با اقدام متعهدانه منتظر اعلام مردم یا یک مسئول نباشید تا در مسیر ریشه‌کن کردن آن گام برداریم.

فرماندار مینودشت افزود: پلیس مبارزه با مواد مخدر هفتگی گزارشات را به من اعلام کند. اگر معتاد را عضوی از خانواده بزرگ جامعه بدانیم، یکی از بزرگترین تهدیدها را تبدیل به فرصت کرده‌ایم.

همچنین مهدی طالبی در این جلسه گفت: باید در فضاسازی و تبلیغات محیطی رفتار مردم را به سمت افزایش مشارکت سوق دهیم. یکی از روش‌های بازگشت به زندگی یک معتاد استفاده از آنها در امورات خدماتی، فضای سبز و کارهای اینچنینی است. 

معتقدیم معتاد یک بیمار است و باید از او حمایت کنیم تا به جامعه برگردد.

حسینی دادستان استان نیز کفت: نظارت و برخورد با عاملان تولید، توزیع و فروش مواد مخدر مستمرا در حال انجام است و این پیامی قاطع به شبکه فعال در این زنجیره نکبت‌بار است. نباید بار اصلی مبارزه با مواد مخدر به دوش قوه قهریه باشد و دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی باید پیشگام باشند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=116254

برچسب ها