• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل پست ها: 73297اخبار امروز : 0
6

با عطاري‌هاي عرضه‌كننده دارو‌هاي ترك اعتياد برخورد جدي مي‌شود

  • کد خبر : 9293
  • ۲۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲

استاندار ايلام گفت: با عطاری‌ها و مراکز غیرمجاز كه اقدام به فروش داروهای ترک اعتیاد مي‌كنند، برخورد جدی می‌شود.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام؛ محمدرضا مروارید استاندار ایلام در جلسه شورا كه با دستور كار بررسي منع مداخلات غير قانوني عطاري‌ها در درمان اعتياد و برخورد با مراكز عرضه كننده […]

استاندار ايلام گفت: با عطاری‌ها و مراکز غیرمجاز كه اقدام به فروش داروهای ترک اعتیاد مي‌كنند، برخورد جدی می‌شود.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام؛ محمدرضا مروارید استاندار ایلام در جلسه شورا كه با دستور كار بررسي منع مداخلات غير قانوني عطاري‌ها در درمان اعتياد و برخورد با مراكز عرضه كننده غير مجاز داروهاي ترك اعتياد برگزار شد بر انجام مطالعات تطبیقی برای انجام فعالیت‌های تأثیرگذار مبارزه عملی با مواد مخدر و فرهنگ‌سازی در این حوزه تأكيد كرد و هشدار داد: با عطاری‌ها و مراکز غیرمجاز فروش داروهای ترک اعتیاد در استان برخورد جدی می‌شود.

وي پیشنهاد داد: خوب است كه مطالعات تطبیقی مناسبی با کشورهایی که در زمینه مواد مخدر موفق عمل کرده اند انجام گیرد تا از تجربه‌ها و اندوخته‌های آنان در زمینه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد استفاده لازم و اثربخش را داشت.

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در ایلام گفت: برخی از کشورها توانسته‌اند به خوبی با پدیده شوم اعتیاد مبارزه کنند و با عملیاتی کردن راهکارهای مناسب در این زمینه به دستاوردهای مطلوبی برسند كه باید این تجربه ها و دستاوردها را در زمینه مبارزه با پدیده شوم اعتیاد به مواد مخدر به کار گرفت تا بیش از این خانواده ها و جوانان ما در گرداب هولناک اعتیاد هلاک نشوند.

مرواريد بر پایش مستمر فعالیت عطاری های مجاز در استان تاکید کرد و افزود: نباید اجازه داد برخی افراد فرصت طلب و سودجو به نام داروهای ترک اعتیاد ضمن تشدید اعتیاد جیب مردم را نیز خالی کنند. عطاری های غیر مجاز که داروهای ترک اعتیاد عرضه می‌کنند با توجه به تقلبی و اعتیاد آور بودن این داروها باید مورد پیگیرد و برخورد قانونی قرار گیرند. لذا دستگاه های انتظامی و امنیتی بايد با این مراکز به شدت برخورد کنند.

وي همچنین در زمینه ایجاد مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ (ترک اعتیاد اجباری) از دستگاه‌های مرتبط خواست که بررسی و نیاز سنجی دقیق انجام دهند تا در صورت نیاز، این مرکز در استان پيشنهادات لازم به ستاد منعكس گردد . 

استاندار ایلام اضافه کرد: به منظور فرهنگ سازی، ترویج و نهادینه کردن فرهنگ مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از معضل اعتیاد باید از ظرفیت مهم رسانه ها بهترین و بیشترین استفاده شود. قرارداد جدیدي در این زمینه از مرکز با صدا و سیما بسته شده که به منظور فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی خانواده ها با پدیده شوم اعتیاد و مواد مخدر برنامه های گسترده ای تهیه و نمایش داده خواهد شد.

مدیر اجرایی ارشد استان ایلام ادامه داد: صدا و سیما و رسانه ها باید سعی کنند با فرهنگ سازی، اقدام های موثر و ماندگاری در راستای پیشگیری از اعتیاد به معضل مواد مخدر انجام دهند.

وي تاکید کرد: نباید اجازه داد که این برنامه ها روتین و تنها به صورت رفع تکلیف تهیه و اجرا شود بلکه باید اقدام های اثرگذار و مستمری که در آگاه سازی و هشدار به خانواده ها کار ساز است، انجام گیرد.

زنگ خطر اعتیاد در جامعه جدی گرفته شود
همچنين حسین کلانتری معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام گفت: زنگ خطر اعتیاد به مواد مخدر به صدا درآمده و باید در جامعه جدی گرفته شود. گرداب هولناک اعتیاد به مواد مخدر اکنون در کمین جوانان و نوجوانان این سرزمین است که باید خانواده ها را بیش از پیش به آن هوشیار کرد.

وی ادامه داد: اعتیاد به مواد مخدر یکی از آسیب های جدی است که پیامدهای بسیار منفی برای جامعه به دنبال دارد و مهمتر از همه چیز کانون گرم خانواده را از هم فرو می پاشد. بنابراين برای پیشگیری و مبارزه با معضل خانماسوز اعتیاد نیاز به هم‌افزایی و همدلی همه دستگاه‌های اجرایی به ویژه رسانه ها و مراکز آموزشی است.

کلانتری افزود: دشمن اکنون سعی دارد مواد مخدر و اعتیاد را در رنگ و قالب های گوناگون به جوانان عرضه کند که برای مبارزه با این پدیده شوم نیاز به حضور و مشارکت گسترده دستگاه های انتظامی و نظارتی است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام اظهار کرد: جامعه ای که جوانان و مردم آن گرفتار اعتیاد شود از پیشرفت و توسعه باز می ماند و سرانجام نیازمند ابرقدرتها خواهد بود.

وی گفت: عزم و همتی جدی و تلاش و تکاپویی پیوسته برای مبارزه با معضل اعتیاد در جامعه لازم است تا همه خانواده ها به عواقب و پیامدهای سوء و آثار ویرانگر آن آگاه شوند. کلانتری به آگاه بخشی و نهادینه کردن فرهنگ پیشگیری از اعتیاد در جامعه تاکید کرد و ادامه داد: هزینه پیشگیری از اعتیاد بسیار کمتر از هزینه های درمان اعتیاد است كه از رسانه های گروهی مي‌خواهيم با نمایش واقعی چهره اعتیاد و عواقب و پیامدهای بسیار مخرب و ناگوار آن در جامعه خانواده ها را به این معضل و آسیب اجتماعی آگاه کنند.

معاون استاندار ایلام تاکید کرد: نباید اجازه داد که اعتیاد به مواد مخدر کانون گرم خانواده ایرانی را از هم بپاشد و مسبب آسیب های اجتماعی دیگری مانند بیکاری، سرقت، بزهکاری و… شود.

گفتني است؛ اطلاع‌رساني در خصوص مصرف داروهاي غير مجاز عرضه شده توسط عطاري‌ها از طريق صدا وسيما، شناسايي عطاري‌هاي فاقد مجوز و ساماندهي آنان از جمله مصوبات اين جلسه بود.

منبع خبر:  روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ايلام۹۳٫۴٫۲۴ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=9293

برچسب ها