• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
6

مهمترین مشكل بهبود یافتگان، عدم پذيرش جامعه و اشتغال است

  • کد خبر : 9091
  • ۱۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷

فرماندار شهرستان خرم‌دره مهمترین مشكل بهبود یافتگان را عدم پذيرش جامعه و اشتغال دانست و گفت: در اينصورت زمينه مجدد اعتياد اين افراد فراهم نخواهد شد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر زنجان؛ مهندس شيخي فرماندار شهرستان خرم‌دره در جلسه نقش كارآفرين‌ها و خيرين در ايجاد اشتغال بهبوديافتگان مواد مخدر در فرمانداري […]

فرماندار شهرستان خرم‌دره مهمترین مشكل بهبود یافتگان را عدم پذيرش جامعه و اشتغال دانست و گفت: در اينصورت زمينه مجدد اعتياد اين افراد فراهم نخواهد شد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر زنجان؛ مهندس شيخي فرماندار شهرستان خرم‌دره در جلسه نقش كارآفرين‌ها و خيرين در ايجاد اشتغال بهبوديافتگان مواد مخدر در فرمانداري اين شهرستان برگزار شد، نبود مراكز حمايتي و موسسات اشتغالزايي را مهمترین مشكل افراد بهبوديافته و پاك شده از بیماری شوم اعتیاد دانست و گفت: اگر زمينه پذيرش جامعه و همچنين سیستم کاریابی و حمایت‌هاي اجتماعي وجود نداشته باشد زمينه مجدد اعتیاد دوباره آنان فراهم خواهد شد.

فرماندار شهرستان خرم‌دره در ادامه با بيان اين كه ايران دالان ورود و توزيع مواد مخدر است گفت: ورود و توزيع مواد مخدر در كشور از توطئه‌هاي دشمنان و استكبار جهاني است و همواره در صدد ضربه زدن به نظام اسلامي به ويژه نوجوانان و جوانان بوده و هستند و در اين راه هزينه‌هاي زيادي را به كشور تحميل كرده‌اند بطوري كه ايران اسلامي در مبارزه با اين پديده شوم قرن بيش از ۳۰۰۰ شهید و چندين هزار جانباز تقديم انقلاب كرده است.

شيخي گفت: از دیدگاه اقتصادی، نیروی کار از سرمایه‌های اصلی بنگاه‌های اقتصادی به شمار می‌رود ، لذا کارفرمایان و صاحبان صنایع در انتخاب و استخدام نیروی کار مورد نیاز در جهت ارتقاء بهره‌وری، با در نظرگرفتن وضعیت جسمانی و سلامت کارکنان، تحصیلات مرتبط با شغل مورد تصدی و مهارت‌های لازم، از بکارگیری و جذب افراد بهبود یافته در شرایط یکسان احتراز می‌نمایند.

وي افزود: با در نظر گرفتن آسیب‌های اجتماعی و به منظور جلوگیری از بازگشت مجدد اینگونه افراد به اعتیاد لازم است حمایتهای اجتماعي براي ایجاد اشتغال بهبود یافتگان بعمل آید. در این راستا کارگروه تخصصی اشتغال استان با ملاحظه این موضوع ، از کارآفرینان و فعالان عرصه اقتصادی که تمایل به ایجاد و تاسیس واحد تولیدی ، صنعتی و خدماتی دارند که جذب و بکارگیری و اشتغال بهبود یافتگان در آن لحاظ گردد آنان را با اولویت به منظور استفاده از تسهیلات بانکی به بانکهای عامل معرفی خواهد کرد.

رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان گفت: کارگروه مذکور با تشکیل کمیته آموزش و مهارت آموزی در جهت حرفه آموزی و هدایت این افراد به مراکز اشتغال را در برنامه کاری خود خواهد داشت كه در این زمینه مرکز فنی و حرفه ای شهید چمران خرم‌دره نیز از برگزاری دوره های آموزشی مهارت و حرفه آموزی برای معتادین بهبود یافته در سال جاری خبر داد . 

گفتني است، استفاده از بهبود یافتگان به عنوان کارگران فصلی در شهرداری و تشکیل مجمع خیرین حامی اشتغال بهبود یافتگان از پیشنهادات ارائه شده در جهت حمایت اقتصادی از خانواده افراد مورد نظر از جمله تصميمات در این جلسه بود.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر زنجان۹۳٫۴٫۱۶ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=9091

برچسب ها

نوشته های مشابه