• امروز : یکشنبه - ۲۷ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 27 - ربيع ثاني - 1447
  • برابر با : Sunday - 19 October - 2025
کل پست ها: 75352اخبار امروز : 15
0

پلیس زنجان: هیچ جاده‌ای برای قاچاقچیان امن نیست/ راز نیسان آبی برملا شد

  • کد خبر : 117056
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
پلیس زنجان: هیچ جاده‌ای برای قاچاقچیان امن نیست/ راز نیسان آبی برملا شد
مأموران مبارزه با مواد مخدر استان زنجان در یک عملیات هوشمندانه، یک دستگاه نیسان آبی با پوشش دام را در محور زنجان–قزوین متوقف کردند.

زنجان ـ نیمه‌شب جاده زنجان ـ قزوین، در سکوت سنگینی فرو رفته بود؛ کامیون‌ها یکی پس از دیگری از مسیر می‌گذشتند، اما مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر که از چند روز قبل سرنخ‌هایی از یک محموله مشکوک به دست آورده بودند، چشم از جاده برنمی‌داشتند. آن شب همه چیز حساب‌شده به نظر می‌رسید، تا اینکه در دوردست، نور چراغ‌های یک نیسان آبی با بار دام ظاهر شد؛ خودرویی عادی برای این مسیر، اما رفتارش کمی غیرعادی بود.

دقایقی بعد، مأموران به خودرو فرمان ایست دادند. راننده در ابتدا تردید داشت بایستد، اما با بسته‌شدن مسیر گریزی نداشت. بار کامیون، تعدادی گوسفند و چند کیسه خوراک دام بود؛ ظاهر ماجرا آرام، اما بوی تند تریاک از پشت بارها به مشام می‌رسید.

تیم عملیات وارد عمل شد و پس از جست‌وجوی دقیق، ۳۵ کیلوگرم تریاک از زیر لایه‌های خوراک دام کشف شد؛ محموله‌ای که قرار بود بدون هیچ نشانی از مسیر استان عبور کند. در همان عملیات، یک دستگاه پژو پرشیا نیز که نقش پشتیبان را داشت، توقیف و سه نفر از متهمان باند قاچاق دستگیر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان گفت: «هدف ما ناامن کردن فضا برای قاچاقچیان است؛ هیچ جاده‌ای در استان زنجان برای آنان امن نخواهد بود. مبارزه با قاچاق مواد مخدر مأموریتی لحظه‌ای نیست، بلکه تداومی دائمی دارد.»

با انتقال متهمان و تحویل محموله، ماجرای نیسان آبی زنجان به یکی دیگر از حلقه‌های زنجیره مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر تبدیل شد؛ روایتی از هوشیاری مأمورانی که نگذاشتند جاده‌های زنجان، مسیر عبور مرگ خاموش شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=117056

برچسب ها